Benders betontagsten

Benders er en svensk familiekoncern og er en af Nordens førende producenter af betontagsten. Benders bliver i Danmark forhandlet igennem BMC og kan tilbyde det bredeste sortiment af betontagsten i Danmark. Der er noget for enhver smag både med hensyn til former, farver og overfladebehandlinger. Du får altså ikke bare et tag over hovedet til at holde regn, sne og kulde ude. Du får samtidig mulighed for at pynte dit hjem og øge husets værdi. Med de mange muligheder af farvevalg osv. finder du nemt de betontagsten, som passer allerbedst til dit hus og som samtidig falder i din smag. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge for at få det bedste helhedsindtryk af huset, så står vi altid til rådighed med professionel råd og vejledning. Det kan nemlig være vigtigt at finde de helt rigtige betontagsten fra Benders, så de passer til huset og ikke mindst til omgivelserne.

 

Betontagsten har været det dominerende tagmateriale i de sidste 50 år og vi kan garantere en lang levetid på dette produkt. Det er en væsentlig faktor at tage med i sine overvejelser, når man tænker på økonomien. Vi giver 30 års produktgaranti, som omfatter bl.a. frostsikkerhed og garanti på brudstyrken. Det er din sikkerhed for, at du får et produkt af høj kvalitet og dermed lang levetid. Oveni får du desuden et produkt, der er lavet af naturlige materialer. Det vil sige, at produktet er miljøvenligt og det er en af hjørnestenene i Benders produktion af betontagsten. De var en af de første tagproducenter i verden, der blev miljøcertificeret. Det betyder, at rengøringsvand og overskudsmateriale bliver genanvendt i produktionen af nye tagsten. Varmen, som bliver brugt til at hærde stenene, bliver også genanvendt for at spare på energien. Hvis du tænker på miljøet og gerne vil passe godt på det, så kan du med god samvittighed købe Benders betontagsten. Se mere om betontage her.

 

Der er som tidligere beskrevet mange forskellige typer af Benders betontagsten. Du kan vælge den klassiske bølgetagsten ”Benders Palema”, som er et meget populært valg til både nybyggeri men også til renovering af ældre huse. ”Benders Palema Candor” er en højglans tagsten. Det giver et mere eksklusivt udseende. Den blanke overflade er ikke bare køn at se på, den gør samtidig tagstenen modstandsdygtig over for mos og alger. Nyheden ”Bender Carisma” er det rigtige valg, hvis du ønsker et tag, der ligner skifer. ”Bender Carisma” giver mulighed for et spændende og moderne tag. Der er mange flere typer af Benders betontagsten, end vi har nævnt her, så det kan være en god idé at gå på opdagelse i det store udvalg af Benders betontagsten. Vær opmærksom på, at der er forskellige farver på de enkelte typer af betontagsten fra Benders.

 

Vi er specialister i tagdækning og med vores mange års erfaring på området, er vi i stand til at dele ud af vores faglige ekspertise, så vi i fællesskab finder den løsning, der passer bedst til huset.
Vi udarbejder altid et uforpligtende tilbud, inden vi går i gang med en opgave. Ring på tlf 20 40 25 60 eller send en mail på info@sorensvaerke.dk

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar