Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Beregn nyt tag

  Vi har gjort det muligt for dig at sidde hjemme i ro og mag og læse lidt om de forskellige tagtyper, som vi primært arbejder med. Der står lidt om de forskellige fordele og egenskaber på de forskellige typer af tag. Der er flere forskellige udformninger og farver, så det kan umiddelbart være lidt svært at vælge, hvad der passer til huset og ikke mindst, hvad der falder i ens smag. Vi står selvfølgelig klar med råd og vejledning, hvis du har brug for det. Når du har fundet ud af, hvilket tag du ønsker, så kan du bruge vores online tagberegner. Her har du mulighed for at se de forskellige priser afhængig af, om du vælger den ene eller den anden type af tag. Her er der taget højde for hældning af tag og så videre. Så det er nemt at beregne prisen på et nyt tag.

  Når du har besluttet dig for hvilket tag, du vil have, så giver vi selvfølgelig et uforpligtende tilbud. Vores tilbud er altid med fast prisgaranti. Det betyder, at du får en fast pris og slipper dermed for at få ubehagelige overraskelser i form af ekstra regninger. Inden vi giver et tilbud, tager vi nemlig altid ud og kigger på opgaven først. Så kan vi bedre danne os et overblik og derved give dig en nøjagtig pris. I samråd med dig finder vi ud af, hvilke ønsker og behov du har. Med vores mangeårige erfaring på området står vi parat til at hjælpe dig med at besvare eventuelle spørgsmål både før, under og efter processen.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022