Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Billig tag

  Uanset om det er din bolig, erhvervsejendom eller din fritidsbolig, der trænger til nyt tag, så kan vi være behjælpelig. Vi har mange års erfaring som tagdækkere og kan derfor tilbyde professionelle råd til, hvad du skal vælge af nyt tag. Der er mange forskellige tagtyper på markedet, så det kan være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. Vi har beskrevet de forskellige tagtyper, som vi primært arbejder med. Det kan eventuelt være med til at komme en beslutning nærmere, med hensyn til hvilket tag, der dækker dine behov og ønsker.

  Det er absolut muligt at få et billigt tag uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ved at vælge et ståltag fra Decra eller Metrotile får du et billigt tag med hele 30 eller 40 års produktgaranti. Der er ikke den store forskel i prisen på materialer til de forskellige tagtyper. Grunden til, at de omtalte ståltage er i kategorien billig tag er, at de er nemme at arbejde med, da tagpladerne ikke vejer ret meget. Det forkorter oplægningstiden væsentligt og det gør, at man sparer nogle penge på arbejdstimer. Samtidig kan man på grund af den lave vægt ofte lægge det nye tag ovenpå det eksisterende. Det sparer ekstra arbejdstimer, da man ikke behøver at bruge tid på at pille det gamle tag ned og køre væk. Hvis huset trænger til et nyt tag og du gerne vil have et billigt tag uden at gå på kompromis med kvaliteten, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022