Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Billigt Decra tag

  Trænger huset til en ny top, så kan du vælge et billigt Decra tag. Du får et stærkt ståltag med hele 30 års produktgaranti. Decra tagplader er bygget op omkring en stærk stålkerne, som sikrer en høj kvalitet samt lang levetid. Kvaliteten er derfor i top, selvom det er en billig tagløsning.

  Årsagen til at prisen er lav, er derfor ikke, at man får et dårligt tag, da der ikke er sparet på selve materialerne. Grunden til den billige pris er derimod, at tagpladerne ikke vejer ret meget. Det betyder, at de som regel kan lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Det sparer en masse tid, da man ikke først skal pille det gamle tag ned og få det kørt væk. Derved kommer din grund heller ikke til at ligne en byggeplads ret længe. Derudover er de lette tagplader også nemmere at arbejde med og derfor hurtigere at lægge. Alt dette betyder altså, at der kan spares en del arbejdstimer og dermed arbejdsløn. Det giver dig et billigt decra ståltag uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

  Der er mange forskellige typer tagplader fra Decra. Vi har billeder af de forskellige farver og typer af Decra tag her på vores hjemmeside, så du kan få en idé om, hvad det er for en type Decra tag du ønsker dig og ikke mindst hvilken type, der passer til dit hus. Vi står altid klar med råd og vejledning, ligesom vi altid giver et uforpligtende tilbud. Vi udfører kun kvalitetsarbejde selvom vi har yderst konkurrencedygtige priser.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022