Billigt Metrotile tag

Når du vælger et billigt ståltag fra Metrotile, får du både flot design og god kvalitet til en meget overkommelig pris. Kendetegnet ved Metrotile tag er, at det er designet som et klassisk tegltag. Det fås i mange flotte farver og du kan vælge mellem det rustikke matte eller det flotte blanke. Ståltagpladerne er meget robuste, da de er bygget op omkring en kerne af stål og belagt med aluzink. Det gør tagpladerne 2-4 gange stærkere end hvis der var anvendt normalt galvaniseret stål og derfor har de en lang levetid selv i det hårde danske klima. Derfor får du også hele 40 års produktgaranti på Metrotile tag.

Der er altså ikke gået på kompromis med kvaliteten, selvom prisen på et Metrotile tag er lav. Materialeprisen er da heller ikke meget anderledes end mange andre typer tag. Derimod sparer man en del penge på arbejdstiden, da tagpladerne ikke vejer ret meget og derfor er nemme at lægge. Det gør at oplægningstiden forkortes. Samtidig giver den lave vægt mulighed for næsten altid at kunne lægge det nye tag direkte ovenpå det eksisterende. Så behøver vi ikke at bruge tid på at pille det gamle tag ned og køre det væk. Det betyder endvidere at din grund ikke ligner en byggeplads ret længe.

Vi har mange års erfaring på området og kan derfor tilbyde professionel hjælp og rådgivning både før, under og efter processen. Det er vigtigt for os, at du får dine ønsker og behov opfyldt så godt som overhovedet muligt, for vi samler på glade og tilfredse kunder. Kontakt os derfor i dag for et uforpligtende tilbud på et nyt billigt Metrotile tag.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar