Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Billigt Metrotile tag

  Når du vælger et billigt ståltag fra Metrotile, får du både flot design og god kvalitet til en meget overkommelig pris. Kendetegnet ved Metrotile tag er, at det er designet som et klassisk tegltag. Det fås i mange flotte farver og du kan vælge mellem det rustikke matte eller det flotte blanke. Ståltagpladerne er meget robuste, da de er bygget op omkring en kerne af stål og belagt med aluzink. Det gør tagpladerne 2-4 gange stærkere end hvis der var anvendt normalt galvaniseret stål og derfor har de en lang levetid selv i det hårde danske klima. Derfor får du også hele 40 års produktgaranti på Metrotile tag.

  Der er altså ikke gået på kompromis med kvaliteten, selvom prisen på et Metrotile tag er lav. Materialeprisen er da heller ikke meget anderledes end mange andre typer tag. Derimod sparer man en del penge på arbejdstiden, da tagpladerne ikke vejer ret meget og derfor er nemme at lægge. Det gør at oplægningstiden forkortes. Samtidig giver den lave vægt mulighed for næsten altid at kunne lægge det nye tag direkte ovenpå det eksisterende. Så behøver vi ikke at bruge tid på at pille det gamle tag ned og køre det væk. Det betyder endvidere at din grund ikke ligner en byggeplads ret længe.

  Vi har mange års erfaring på området og kan derfor tilbyde professionel hjælp og rådgivning både før, under og efter processen. Det er vigtigt for os, at du får dine ønsker og behov opfyldt så godt som overhovedet muligt, for vi samler på glade og tilfredse kunder. Kontakt os derfor i dag for et uforpligtende tilbud på et nyt billigt Metrotile tag.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022