Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Billigt ståltag

  Ståltag er løsningen, hvis du ønsker et billigt tag. Du kan få et billigt ståltag, fordi et ståltag er nemt og hurtigt at lægge. Ståltagplader vejer ikke ret meget og kan derfor for det meste lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Det sparer både tid og penge,idet man ikke først skal bruge tid på at pille det gamle tag ned og køre det væk. Selve materialeprisen er stort set den samme som andre tagtyper, så man får altså ikke en ringere kvalitet. Det er simpelthen de sparede arbejdstimer, der gør at prisen på ståltag kan holdes nede.

  Ståltagplader er fremstillet af en base af galvaniseret stål, aluzink og stengranulat, som gør pladerne miljøvenlige og næsten 100% genanvendelige. De er stærke og robuste og kan klare alle vejrsituationer. Derfor er der på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten. Den stærke stålkerne, som pladerne er bygget op omkring, sikrer en høj hvalitet og lang levetid.

  Vi arbejder primært med decra og metrotile ståltage. Der er 30 års produktgaranti på decra tag og hele 40 års produktgaranti på metrotile. Både decra og metrotile fås i mange flotte farver og modeller, så det skulle være muligt at finde et billigt ståltag, som passer perfekt til lige netop dit hus. Vi står altid klar med råd og vejledning og tilbyder selvfølgelig et uforpligtende tilbud.

  Du er også velkommen til at benytte vores tagberegner online. Her finder du nemt prisen på et nyt billigt ståltag. Vi har altid konkurrencedygtige priser og vi dækker hele Fyn.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022