Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Billigt tag Fyn

  Økonomien ser ikke for god ud og taget trænger i den grad til at blive skiftet ud. Spekulationerne kommer snigende og man ved ikke helt, hvordan man kommer ud af den kattepine. Ring til os og lad os hjælpe dig med et billigt tag på Fyn. Vi dækker hele Fyn og vi kan tilbyde et billigt tag, uden at vi behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Vores bud på et godt men billigt tag er et ståltag. Du får et tag med lang levetid uden at det koster en formue.

   

  Grunden til at priserne på ståltage kan holdes nede, er ikke decideret på grund af en lavere materialepris men simpelthen fordi ståltagplader er nemmere at arbejde med. Det betyder altså, at man sparer nogle arbejdstimer, da oplægningen af taget går væsentligt hurtigere end ved for eksempel et traditionelt tegltag. En anden fordel ved de lette ståltagplader er, at de som regel kan lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Der bliver yderligere sparet en del arbejdstimer, da vi ikke skal bruge tid til at pille det gamle tag ned og få det kørt væk.

   

  Med andre ord får du et stærkt og robust tag til en meget fordelagtig pris. Vi laver selvfølgelig et uforpligtende tilbud, så du kender den nøjagtige pris, inden vi går i gang med opgaven. Så slipper du for ubehagelige oplevelser med regninger, der løber løbsk. Vi står endvidere altid klar med råd og vejledning, så du får dine håb og ønsker indfriet på den bedst tænkelige måde.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022