Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Billigt tag Odense

  Trænger taget til at blive skiftet ud, så kan vi hjælpe dig med et billigt tag i Odense. Vi dækker nemlig Odense og hele Fyn. Vi har mange års erfaring, så vi er godt rustede til at råde og vejlede dig, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst til dig. Vi samler på glade og tilfredse kunder, så det er vigtigt for os, at kvaliteten er i top, selvom du vælger et billigt tag. Vi kan varmt anbefale et ståltag fra Decra eller Metrotile, som er de typer, vi beskæftiger os mest med. Her får du henholdsvis 30 og 40 års produktgaranti, selvom du får et billigt tag. Grunden til den lave pris skal findes i de færre arbejdstimer, der bliver brugt til at lægge et ståltag modsat for eksempel et traditionelt tegltag.

  Årsagen til de færre arbejdstimer er, at ståltagplader ikke vejer ret meget, selvom de er robuste. Det gør arbejdsgangen lettere og dermed også hurtigere. Derudover kan et ståltag som regel lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Hermed sparer man en masse penge, idet man ikke behøver at bruge tid på at rive det gamle tag ned og køre det væk. Samtidig får man en lille bonus oveni, da ens grund ikke ligger i byggerod ligeså længe, som hvis man først skulle pille det gamle tag ned.

  Beregn pris online

  Brug vores online tagberegner og få en idé om hvad et nyt tag kommer til at koste. Da der kan være flere faktorer, der spiller ind, end dem vi har opstillet i tagberegneren, får man ikke det præcise beløb. Det får du i det uforpligtende tilbud, som vi regner ud til jer.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022