Billigt tag

Er dit tag ved at være gammelt og slidt, så kan vi hjælpe dig med at få lagt et billigt tag. Der er mange forskellige typer tag på markedet, så det er en rigtig god idé at bruge lidt tid på at finde det helt rigtige tag.

Der er forskel på både prisen og typen af tag. Det nye tag skal helst passe til både dine ønsker, huset og din økonomi. Vi har mange års erfaring på området og kan derfor give dig gode råd og vejledning om, hvilket tag du skal vælge. I fællesskab finder vi det tag, der passer dig bedst og vi giver derefter et uforpligtende tilbud. Det betyder, at du ved helt nøjagtig, hvor meget det nye tag kommer til at koste, inden vi går i gang med arbejdet. Der kommer derfor ingen ubehagelige overraskelser, når arbejdet er udført.

Vi går højt op i, at kvaliteten af vores arbejde er i top og at du som kunde er tilfreds. Det afspejler sig dog ikke i vores priser, som altid er meget konkurrencedygtige. Vi dækker hele Odense og resten af Fyn.

Har du brug for et billigt tag til huset, virksomheden eller fritidshuset, kan du bruge vores online tagberegner. Her kan du sætte de forskellige tagtyper ind og se de forskellige priser. Her har du derfor mulighed for at danne dig et overblik over hvilke priser, du skal forholde dig til. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar