Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Brik tegltag

  Brik + Brik A/S startede tilbage i 1998 i Tage Briks private bolig. Kort efter blev pladsen dog for trang og firmaet flyttede til større lokaler i nærheden af Esbjerg. Pladsmangel har der været et par gange siden og hver gang er der blevet fundet større lokaler. Det er jo et godt tegn på vækst og nu har Brik + Brik til huse i en tidligere maskinfabrik. Hovedproduktet har lige fra starten været kvalitetstagsten, som bliver produceret på et af Tysklands største og ældste teglværker. Udvalget af byggematerialer er stort og det er altid til konkurrencedygtige priser. Der er dog absolut ikke gået på kompromis med kvaliteten, for Brik + Brik sætter stor pris på, at fremstå som en kvalitetsbevidst leverandør af byggematerialer. Den høje kvalitet rækker ud over kvaliteten på Brik tegltag. Alt i tilbehør er af samme høje kvalitet. Derfor kan du være sikker på, at dit nye tag samt alt i tilbehør lever op til gældende krav. Køb derfor en samlet tagpakke og få den gode standard hele vejen igennem projektet med at skifte det gamle tag ud med et nyt Brik tegltag. Du kan kontakte os her

   

  Brik Teglsten

  Der er et bredt sortiment af forskellige typer af Brik tegltag. Som eksempel kan nævnes Brik Jakobi tegltag. Tagstenene er fremstillet af skifertegller og brændt ved høje temperaturer. De har en høj brudstyrke og en meget lav fugtoptagelse. Det giver mindre risiko for frostskader. Der gives derfor 10 års totalgaranti på frostskader og hele 30 års produktgaranti. Brik Jakobi tagsten er CE-mærkede, hvilket betyder at Brik + Brik påtager sig ansvaret for, at produktet er fremstillet efter gældende love og regler på området. Der er en del efterligninger på markedet men det kan simpelthen ikke betale sig at spare penge på et produkt, hvor kvaliteten er dårligere. Det er arbejdet med at lægge taget, der er det dyreste. Det vil sige, at prisforskellen på de rigtige tegltag og efterligningerne ikke er så stor. Derfor kan man ligeså godt købe et nyt tag i god kvalitet, hvor holdbarheden er væsentligt bedre end på de forskellige efterligninger.

   

  Det kan være svært at vælge udseendet på sit nye tag. Der er mange muligheder og det er ikke altid nemt at finde ud af, hvordan det nye tag vil tage sig ud i virkeligheden, hvis man bare ser nogle billeder på nettet. Derfor er der mulighed for at Brik tegltag udstillinger i Middelfart eller Esbjerg. Der er gratis indgang og gratis parkering. I Middelfart er der åbent alle ugens 7 dage. I Esbjerg er der kun åbent på hverdage. Derfor er det vigtigt, at du vælger det helt rigtige tag første gang, så du ikke risikerer at få et tag, som du bliver træt af efter et par år. Så kontakt os gerne, og vi giver dig den rigtige vejledning, så du får et tegltag du bliver glad for i mange år fremover.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022