Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Cembrit Toscana

  Cembrit toscana er et tag fremstillet af fibercement. Der er tale om naturlige og miljøvenlige råvarer, idet fibercement består af cement, vand, mineraler og fibre. Fibrene gør cementen stærkere, end vi kender det fra beton og derfor er fibercement et meget anvendt materiale til blandt andet tagplader. Fibercement har de seneste år vundet indpas som et meget anvendt materiale til både renovering af ældre huse men også til nybyggerier. Det være sig til både private boliger og erhvervsejendomme. Fibercement er meget robust og står derfor mål med det hårde klima, som vi har her i norden. Det kan sagtens klare de store temperatursvingninger samt regn, hagl og sol.

   

  Cembrit toscana er en ny og spændende tagtype, da den kombinerer bølger og plane flader. Med det stilrene udtryk i Cembrit toscana pladerne får du et smukt alternativ til den klassiske bølgeplade. Dit hus får et moderne udtryk med Cembrit toscana og det er et spændende alternativ til for eksempel beton- eller tegltag. Med det elegante udseende, får du endnu en mulighed for at finde lige præcis den type tag, der passer bedst til dit hus. Cembrit toscana harmonerer nemlig rigtig godt med den danske byggestil og fås i fire flotte farver. Det skulle gerne give dig mulighed for at finde en farve, der falder i din smag og som samtidig passer godt til både huset og omgivelserne.

   

  Hvis taghældningen er over 22 grader på dit hus, så behøver du ikke et undertag for at lægge Cembrit toscana. Selvom tagpladerne er yderst robuste og holdbare, så er pladerne alligevel lette. Derfor kan de oftest lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Fordelen er, at du ikke behøver at bruge tid på at pille det gamle tag ned og heller ikke bruge tid på at køre det væk. Derved kommer det gamle tag til at virke som undertag. Ved et tagtjek kan vi se, hvilken løsning, der er den bedste, når vi skal lægge et nyt tag. Selve tagkonstruktion med videre bliver tjekket igennem, så vi er sikre på at alt er i orden, inden vi går i gang med at lægge et nyt tag.

   

  Bygninger i dag bliver mere og mere tætte og det kan give problemer med fugt og svamp. Fibercement tagplader har den fordel at de tillader huset at ånde og derved bidrager det til et bedre indeklima. Det betyder, at man undgår skadelige svampeangreb med eksempelvis Cembrit toscana tagplader. Man kan blive alvorligt syg af at bo i et hus med fugt og svamp og ofte kommer symptomerne snigende, så man når at blive meget syg, inden man opdager problemet. Tagplader af fibercement modstår angreb af fugt og svamp og har desuden en brandhæmmende virkning. Fibercementens unikke egenskaber kombineret med en stærk overfladebehandling betyder at snavs og alger ikke har nemt ved at sætte sig fast på tagpladerne. Dermed er der minimal vedligeholdelse på dette type tag og tagpladerne bevarer sit udseende og flotte overflade i mange år. Derfor er der også hele 15 års garanti på Cembrit toscana tagplader.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022