Dafa Undertag

Firmaet bag Dafa undertag startede med at fremstille og sælge tætningslister og fugematerialer. Disse produkter er blevet bibeholdt men der er kommet mange flere produkter på markedet i årenes løb. Produkt sortimentet er udvidet især inden for de senere år i forbindelse med kundernes forskellige ønsker og behov. Konkurrencen bliver stadig større inden for dette område af byggematerialer og for at stå mål med dette, bliver der lagt stor vægt på firmaets grundlæggende kvaliteter, som er kvalitetsprodukter, fleksibilitet og ikke mindst gode medarbejdere. Med hele 75 år på bagen, er der en stor erfaring i at følge med tiden og være parat til hele tiden at udvikle nye produkter af høj kvalitet.

Dafa undertag tætner, dæmper og beskytter. Der er flere typer at vælge imellem men fælles for dem er, at det er en stærk dug, der kan anvendes til såvel undertag som vindspærre i en let ydervægskonstruktion. Et af produkterne, Dafa RooFoil 200, anvendes til både ventilerede og ikke-ventilerede tagkonstruktioner med en hældning over 15 grader. Det er en tre-lags dug med høj rivestyrke og dugen er diffusionsåben. Det betyder, at dugen kan ånde og dermed give mulighed for at mindre mængder fugt i tagkonstruktionen, kan slippe ud gennem undertaget. Derved undgår man, at fugten laver skade i taget. Man kan derfor uden problemer lægge undertaget i fugtigt vejr men aldrig i frostvejr. Dafa undertag kan ikke tåle direkte sollys, så det må kun anvendes bag facader, der er lukket af for UV-lys. Det er derfor også vigtigt, at man lader dugen blive i indpakningen indtil man skal bruge den. Så kan den blive liggende tørt og beskyttet mod direkte sollys. Den maksimale eksponeringstid er 8 uger, så det er ikke nogen god idé at lade arbejdet gå i stå midt i det hele.

Dafa RooFoil 200 vejer ikke ret meget og er derfor nem at håndtere, når dugen skal rulles ud. Der er 50 meter i rullerne og det er med til at reducere antallet af samlinger væsentligt. Det er samtidig nemt at se, hvor henne samlingerne skal være, da dugen har stiplede linjer i begge sider, for at markere samlingerne. Det er vigtigt, at samlingerne bliver samlet helt tæt med Dafa tape. Husk at lægge undertaget med produktnavn og de stiplede linjer opad. Vær også meget opmærksom på, at Dafa undertag ikke er hverken træde- eller faldsikkert. Der er mange flere tekniske specifikationer, som man kan læse om, hvis man har brug for det.

Der er en række tilbehørsprodukter fra Dafa, som anbefales at man bruger. De er med til at lette arbejdet med vanskelige detaljer og sikre en helt tæt udførelse af arbejdet. Her kan der være tale om helt tæt gennemføring af kabler og el-dåser samt både runde og firkantede rør. Når arbejdet er udført korrekt, kan man være sikker på at de 30 års funktions- og produktgaranti gør sig gældende. Det betyder, at alle omkostninger i forbindelse med udskiftning af undertag er dækket af Dafa.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om Dafa undertag

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar