Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Dansk Ståltag

  Mange danske huse trænger til et nyt tag men desværre opdager vi det først, når skaden er sket. Det kan for eksempel være, når man opdager, at der er kommet vand ind, fordi taget er blevet utæt. Det skulle helst opdages meget før, da det kan blive en stor omgang, hvis både isolering og så videre har taget skade af vandet og derfor skal skiftes. Derfor tilbyder vi et gratis tagtjek, hvor vi tjekker tagets stand. Hvis vi vurderer, at taget er så medtaget, at det trænger til at blive skiftet ud, så giver vi altid et uforpligtende tilbud med fast prisgaranti. Det betyder, at du ikke får nogle ubehagelige overraskelser med regninger, der løber løbsk.

   

  Dansk produceret ståltag

  Hvis du gerne vil købe et dansk produceret ståltag i god kvalitet, så kan vi anbefale et ståltag fra Decra. Firmaet har produceret Decra tage i over 25 år og giver hele 30 års produktgaranti. Du får et stærkt og robust tag med lang levetid og en farveægthed, som ikke kendes fra andre tagmaterialer. På trods af at ståltagpladerne er yderst robuste, vejer de ikke ret meget. Det gør, at pladerne er meget hurtige at lægge og kan samtidig for det meste lægges ovenpå det eksisterende tag. Det sparer en masse tid, da man ikke først skal bruge tid på at pille det ned og få det bortskaffet på ansvarlig vis. På grund af de sparede arbejdstimer får du derfor et billigt ståltag, hvor kvaliteten stadig er i top.

  Kontakt os gerne for professionel råd og vejledning.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022