Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Decra Classic

  Decra classic er det oprindelige produkt i decra serien. Det første tag blev lagt i 1978 og siden har Decra fået lov til at pryde mange andre bygninger i landet. Med decra får du et tag, der holder.
  Decra classic er, som alle de andre produkter fra decra, bygget op omkring en stålkerne og galvaniseret med aluzink. Det giver pladerne en lang levetid. Udvendigt har decra classic en stenbelægning, som giver pladerne det rustikke og traditionelle look.

  Desuden giver denne stenbelægning en fantastisk lyddæmpning. Det vil sige, at når det regner, så deles regndråberne, når de rammer taget og det reducerer lyden væsentligt. Der er flere flotte farver at vælge imellem, så der er helt sikkert også noget, der lige passer til både dit hus og din smag.

  Fælles for alle Decra classic tagplader er, at de er nemme at lægge. I og med at tagpladerne ikke vejer ret meget, kan de som regel lægges ovenpå det eksisterende tag. Det sparer tid og penge, da man ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk. Det eksisterende tag kan i de fleste tilfælde derfor bruges som undertag. Det giver en billig tagløsning, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Der er lang levetid på alle decra’s produkter og derfor ydes der også 30 års produktgaranti.

  Du er velkommen til at bruge vores online tagberegner. Her får du en idé om, hvad et nyt tag vil koste. Vi står selvfølgelig også altid til rådighed med kyndig råd og vejledning, da vi har mange års erfaring på området. Vi tilbyder desuden et uforpligtende tilbud.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022