Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Decra Elegance priser

  Har du brug for et nyt tag til dit hus, så kan vi hjælpe dig. Der er mange forskellige tagtyper at vælge imellem, så det kan være svært at beslutte sig for hvilket et, der er det bedste. Vi kan anbefale Decra elegance, som er et elegant og stilrent tag. Du får her et mere moderne udtryk og Decra elegance kan fås i mange flotte farver. Derfor skulle det være muligt at finde en farve, der passer lige præcis til dit hus. Decra elegance priser ligger i den gode ende af skalaen. Du får et forholdsvis billigt tag, uden du behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

  Decra Elegance ståltag

  Decra elegance tagplader er bygget op omkring en kerne af stål, galvaniseret med aluzink og belagt med en slagfast pulverlakering. Det gør tagpladerne yderst robuste og holder den flotte farve i rigtig mange år uanset vejr og vind. Grunden til at du kan få Decra elegance til en god pris er, at pladerne ikke vejer ret meget. Det gør nemlig, at vi for det meste kan lægge et Decra elegance direkte ovenpå det eksisterende tag. Allerede der sparer du penge, da vi ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk. En anden fordel ved den lave vægt er, at tagpladerne er meget nemme og hurtige at lægge. Her sparer du derfor yderlige penge på arbejdsløn. Vi kan derfor tilbyde et godt og solidt tag til en lav pris. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022