Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Decra Elegance

  Hvis dit hus trænger til et nyt tag og du gerne vil have noget, der er flot og moderne, så skal du helt klart vælge decra elegance. Her får du et flot og stilrent tag. Decra elegance er belagt med en kraftig og slagfast lakering, som gør at både den flotte farve og overflade holder i mange år, uanset hvordan vejret er.

  Decra elegance har ikke samme lyddæmpning, som decra elegance acoustic, men hvis det nye tag skal lægges ovenpå det eksisterende tag, har det ingen betydning. Hvis det derimod skal lægges uden der i forvejen er et tag, så er det en god idé at vælge decra acoustic. Så bliver lyden fra regn og hagl dæmpet.

  Du får et yderst robust tag, når du vælger decra tag. Samtidig er det til en meget overkommelig pris. Tagpladerne er meget lette og derfor nemme at arbejde med. Det sparer en del arbejdstimer og derfor kan vi holde prisen nede på arbejdsløn.

  Der ydes 30 års produktgaranti på alle decra tag og de fås i mange flotte farver. Så det skulle være nemt at finde en farve, der lige passer til dit hus og din smag. Er du i tvivl om hvilket tag eller hvilken farve du skal vælge, så står vi altid klar med gode råd og vejledning. Du kan beregne en cirkapris på dit nye tag ved hjælp af vores online tagberegner.

  Vi vil selvfølgelig også gerne komme ud og give et uforpligtende tilbud. Vi dækker Odense og resten af Fyn.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022