Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Decra Fyn

  Få et flot nyt Decra tag på Fyn. Hvis det gamle tag trænger til at blive skiftet ud, så er vi klar til at hjælpe med opgaven. Et decra tag er et yderst robust ståltag med hele 30 års produktgaranti. Der er tale om et billigt tag med lang levetid. Ståltagplader fra decra er bygget op omkring en kerne af stål, galvaniseret med aluzink og belagt med enten en slagfast pulverlakering eller stengranulat. Det giver en lang levetid og en farveægthed, som ikke fås med andre tagmaterialer. Med et decra ståltag fra får du altså et stærkt og robust tag, der er smukt i rigtig mange år, til trods for det danske klima. Det kan modstå de høje temperaturforskelle samt hagl- og stormvejr.

   

  Årsagen til den lave pris skal findes i stålpladens lave vægt. De lette ståltagplader fra decra er nemme at håndtere og det gør, at oplægningstiden bliver reduceret væsentligt. Samtidig kan de lette ståltagplader som regel lægges direkte oven på det eksisterende tag. Det sparer tid og dermed penge, da vi ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk. Det vil sige, at det ikke er selve materialeprisen, der er specielt lav men arbejdslønnen er mærkbart mindre i forhold til for eksempel et traditionelt tegltag.

   

  Vi er specialister i tagdækning og deler gerne ud af vores mangeårige erfaring på området. Vi samler på glade kunder og derfor ønsker vi at hjælpe dig med gode råd både før, under og efter processen. På den måde finder vi i fællesskab den løsning, der lige passer til dig.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022