Decra Fyn

Få et flot nyt Decra tag på Fyn. Hvis det gamle tag trænger til at blive skiftet ud, så er vi klar til at hjælpe med opgaven. Et decra tag er et yderst robust ståltag med hele 30 års produktgaranti. Der er tale om et billigt tag med lang levetid. Ståltagplader fra decra er bygget op omkring en kerne af stål, galvaniseret med aluzink og belagt med enten en slagfast pulverlakering eller stengranulat. Det giver en lang levetid og en farveægthed, som ikke fås med andre tagmaterialer. Med et decra ståltag fra får du altså et stærkt og robust tag, der er smukt i rigtig mange år, til trods for det danske klima. Det kan modstå de høje temperaturforskelle samt hagl- og stormvejr.

 

Årsagen til den lave pris skal findes i stålpladens lave vægt. De lette ståltagplader fra decra er nemme at håndtere og det gør, at oplægningstiden bliver reduceret væsentligt. Samtidig kan de lette ståltagplader som regel lægges direkte oven på det eksisterende tag. Det sparer tid og dermed penge, da vi ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk. Det vil sige, at det ikke er selve materialeprisen, der er specielt lav men arbejdslønnen er mærkbart mindre i forhold til for eksempel et traditionelt tegltag.

 

Vi er specialister i tagdækning og deler gerne ud af vores mangeårige erfaring på området. Vi samler på glade kunder og derfor ønsker vi at hjælpe dig med gode råd både før, under og efter processen. På den måde finder vi i fællesskab den løsning, der lige passer til dig.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar