Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Decra odense

  Søger du et nyt tag fra Decra i Odense, så er vi de rette folk, til at klare den opgave. Vi har en tømreruddannelse og har en efteruddannelse inden for tagdækning. Det gør os til certificerede tagproffer og vi har mange års erfaring på området. Vi samler på glade og tilfredse kunder, så det er meget vigtigt for os, at vores kunder får den fornødne vejledning, når de skal vælge nyt tag. I fællesskab finder vi derfor den løsning, der passer bedst til dig. Vi udfører altid vores arbejde i høj kvalitet men har dog alligevel meget konkurrencedygtige priser.

  Et Decra tag er et meget robust ståltag, som har en lang levetid. Derfor får man også hele 30 års produktgaranti, når man køber et tag fra Decra. Årsagen til den lange levetid skal findes i ståltagpladens opbygning. Decra tagplader er bygget op omkring en stålkerne, som er galvaniseret med aluzink. Herefter er tagpladerne blevet belagt med enten slagfast pulverlakering eller keramisk farvet stengranulat. Det giver endvidere tagpladerne en farveægthed, som ikke kendes fra andre tagmaterialer.

  Decra tagplader vejer ikke ret meget og kan derfor som regel lægges direkte oven på det eksisterende tag. Det betyder, at man ikke behøver at bruge tid på at pille det gamle tag ned og køre det væk. Det bevirker således også, at det ikke ligner en byggeplads i lang tid, når du skal have et nyt tag på huset. En anden fordel ved de lette tagplader er, at de er nemmere at arbejde med og derfor kan arbejdstiden forkortes. Det gør at du får et billigt tag uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  Kontakt os idag, så kommer vi ud og laver et uforpligtende tilbud på opgaven.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022