Decra Pris

Få nyt Decra tag til billig pris

Hvis dit tag skal skiftes, eller repareres, eller du bare har lyst til at give dit hus et nyt og mere moderne udseende, er et Decra tag løsningen! Decra tag er billigere end et almindeligt tag, fordi det er fremstillet af et let materiale. Dette betyder, at tagpladerne som oftest kan monteres direkte oven på det tag der i forvejen ligger på dit hus, og dermed sparer det håndværkene for en masse arbejde. Det betyder også, at dit hus kan få nyt tag på meget hurtigt, og at det derfor er til mindst mulig gene for dig/din familie – jeres hus kommer til at ligne en byggeplads i kortest muligt tid. Alt dette gør at Decra er billigere i pris end mange andre former for tag, hvorfor det er værd at undersøge om dette skal være jeres nye tag, hvis I tænker på at få lagt et nyt. Det er selvfølgelig muligt at få et uforpligtende tilbud, så I kan se hvilke muligheder I har.

Grundet Decra tagpladernes opbygning, vil dit tag have en utrolig lang holdbarhed, og kvaliteten vil være i top. Tagpladerne er opbygget omkring en kerne af stål, og denne er blevet galvaniseret med aluzink. Ovenpå er enten en lakering med pulver, eller keramisk farvet stengranulat, som får tagstenene til at holde godt. Denne holdbarhed kan vare i op til 30 år, hvilket er lang tid for et tag. Decra tag kan både fås i matte og blanke farver, således at tagets farve kan passe perfekt til dig hus; hvad enten du går efter et moderne og smart look, eller et mere klassisk og afdæmpet look, så kan det findes som Decra tag. Det giver dig god mulighed for at gøre dit hus mere personligt, og du kan vælge præcis det du har lyst til.

En anden fordel ved Decra tag er, at det har en utrolig god lyddæmpning. Dette kommer specielt til udtryk når det regner, og hvis du er en af dem som synes regnvejr er irriterende at høre på, vil dette gøre dig ekstra glad – det er nemlig sværere at høre regnen på et Decra tag. Når regnen rammer taget, bliver dråberne splittet ad, hvilket betyder at larmen ikke er lige så høj som på et almindeligt tag – og du kan derfor sagtens sove om natten, selvom det styrter ned med regn.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar