Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Decra priser

  Decra priser kan du finde ved at benytte vores online tagberegner. Ved at indtaste nogle få oplysninger, er det muligt at få en idé om, hvad det nye ståltag kommer til at koste. Så kan du i ro og mag finde den type decra tag, der passer til dit hus og dine ønsker. Der er forskellige modeller og mange flotte farver at vælge imellem. Hvis du har svært ved at vælge, står vi gerne til rådighed med gode råd og kyndig vejledning. Vi har mange års erfaring på området, så vi kan yde professionel rådgivning både før, under og efter projektet. Det er meget vigtigt for os, at alle dine ønsker og drømme bliver indfriet på den bedst mulige måde.

  Billige Decra priser

  Et ståltag fra Decra er en billig tagløsning. Selve materialeprisen er stort set den samme, som mange andre tagtyper men der kan spares nogle arbejdstimer ved at vælge et Decra tag. Grunden hertil er, at Decra tagplader ikke vejer ret meget sammenlignet med et traditionelt tegltag. Det betyder at de lette tagplader ofte kan lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Derved sparer du arbejdstimer, da det gamle tag ikke først skal pilles ned og køres væk. Det giver Decra priser, hvor alle kan være med, uden at man skal gå på kompromis med kvaliteten. Der gives nemlig hele 30 års produktgaranti på et Decra ståltag. Den lange levetid får man ved at bygge tagpladerne op omkring en stærk stålkerne. Samtidig yder ståltagplader lyddæmpning på grund af den specielle stengranulat på overfladen. Decra er et godt dansk produkt med mere end 25 år på bagen.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022