Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Decra ståltag priser

  Decra ståltag priser kan du finde ved at bruge vores online tagberegner. Du indtaster nogle få oplysninger som for eksempel tagets hældning og så får du en pris på dit nye tag. Hvis der er nogle af oplysningerne, som du er i tvivl om, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Så kommer vi gerne ud og ser på opgaven og laver et uforpligtende tilbud til dig. Vi står selvfølgelig også altid parat med gode råd og vejledning, hvis der skulle være noget, som du er i tvivl om. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får indfriet alle deres ønsker i forbindelse med et nyt tag.

  Billige Decra ståltag priser

  Decra ståltag priser ligger i den lavere ende af prisskalaen. Du får et billigt men absolut robust tag, for der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, selvom et Decra ståltag er en billig tagløsning. Grunden til den lave pris er at Decra ståltagplader ikke vejer ret meget. Derfor kan de som regel lægges direkte oven på det eksisterende tag. Du sparer derved en masse penge, da vi ikke først skal bruge tid på at pille det gamle tag ned og køre det væk. De lette ståltagplader er desuden nemme at arbejde med, så vi kan også spare tid på oplægningen. Det betyder altså at selve materialeprisen ikke er så meget anderledes sammenlignet med andre tagtyper men man sparer nogle penge til arbejdsløn. Du får et tag i rigtig god kvalitet og med hele 30 års produktgaranti.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022