Decra Stratos

Fælles for alle typer af ståltage fra decra er, at de er bygget op omkring en stålkerne. Det gør dem yderst stærke og holdbare uanset vejret. Decra har været produceret i Danmark i over 25 år, så vi har erfaring med, at holdbarheden er i top.

Derudover vejer decra tagplader ikke ret meget. Det gør at de er nemme at arbejde med og derfor hurtige at lægge. Derfor sparer du en del på at vælge et tag fra decra. Ikke fordi materialeprisen er så meget mindre end andre lignende tagløsninger men simpelthen fordi, at man sparer penge til arbejdsløn, idet pladerne er så nemme at arbejde med. Du får altså et forholdsvis billigt tag uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Med decra stratos får du en helt unik tagprofil. Ligesom de to andre produkter i decra serien, er stratos også bygget op omkring en stærk stålkerne. Forskellen er at stålkernen på stratos har en lidt anden udformning. Det giver et anderledes og mere spændende udtryk på det færdige tag. Stålkernen er på stratos belagt med et flot, indfarvet stengranulat. Stratos tagplader er meget brugt på det europæiske marked. Du kan anvende vores online tagberegner, som giver dig mulighed for at se, hvor meget et nyt tag med stratos plader koster.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning omkring dit nye tag. Du får kvalitetsarbejde til vores altid lave priser.

Vi tilbyder et uforpligtende tilbud og vi dækker hele Fyn.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar