Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Decra tag m2 pris

  For at beregne Decra tag m2 pris kan du bruge vores online tagberegner. Du indtaster nogle få oplysninger og så får du en samlet pris på dit nye tag inklusiv levering og montering. Du skal dog være opmærksom på, at det kun er en vejledende pris, da der kan være flere forskellige faktorer, der spiller ind. Tagberegneren er altså en hjælp til at få en idé om de forskellige priser på de forskellige typer tag.

  Hvis du vil have et fast og uforpligtende tilbud, så skal du kontakte os. Vi kommer ud og kigger på opgaven og giver gerne gode råd og vejledning med på vejen. Du får altid et detaljeret tilbud med fast prisgaranti. Det er din sikkerhed for, at der ikke kommer nogle grimme overraskelser med regninger, der pludselig løber løbsk. Med vores mangeårige erfaring vil vi gerne hjælpe både før, under og efter tagopgaven, så vi kan sikre os bedst muligt, at vi opfylder dine ønsker og behov i forbindelse med lægningen af et nyt tag.

   

  Billig Decra tagløsning

  Et Decra tag er en billig tagløsning. Trods den lave pris er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Der er hele 30 års produktgaranti på et Decra tag. Andre fordele ved Decra tag er at tagpladerne giver lyddæmpning og du får en hurtig montering af det nye tag. Det betyder at din grund ikke ligner en byggeplads alt for længe.

  Ring og bestil tid til en snak allerede i dag eller brug en af vores online kontaktformularer. Vi bestræber os på at kontakte dig indenfor 24 timer.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022