Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Decra tag montering

  Hos os får du den fornødne rådgivning, når du skal have nyt tag. Der er mange ting at tage stilling til, når huset trænger til et ansigtsløft i form af en ny top. Hvilken type og farve skal man vælge, hvad passer bedst til huset og så videre.

   

  Billig Decra tag montering

  Hvis et nyt tag står øverst på ønskelisten men banken ikke rigtig er med på idéen, så kan vi anbefale et Decra tag. Det er en billig men meget holdbar tagløsning. Tagpladerne fra Decra er meget robuste men de vejer ikke ret meget. Det betyder, at vi i de fleste tilfælde, kan montere et Decra tag direkte ovenpå det eksisterende tag. Det sparer rigtig mange arbejdstimer, da vi ikke skal bruge tid på at pille det gamle tag ned og køre det væk. Decra tag montering går som en leg, da de lette tagplader er nemme at arbejde med. Det sparer yderligere arbejdstid. Så det er altså den hurtige oplægningstid, der giver dig mulighed for at få et billigt tag uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

  Grunden til at Decra tage er så robuste er, at tagpladerne er bygget op om en kerne af stål, galvaniseret med aluzink og til sidst belagt med enten stengranulat eller slagfast pulverlakering, afhængig af om overfladen skal være ru eller glat. De kan derfor sagtens stå imod det skiftende danske vejr og der gives hele 30 års produktgaranti på et Decra tag. Ring allerede i dag for et gratis og uforpligtende tilbud.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022