Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Decra Tag Odense

  Er det på tid med et nyt tag? Hvis det er tilfældet så kan det anbefales at man investere i et nyt tag fra Decra. Med det Decra tag, får du det bedste fra to verdener, du får holdbarheden og letheden fra et galvaniseret ståltag og du får det flotte og rustikke udseende fra et keramisk tegl tag. Og hvis du/I bor i Odense så kan det anbefales, at man hyrer en lokal håndværker ind, næsten gang du skal have lagt dit Decra tag.

   

  Decra tag holder i flere årtier

  Når man skal ud og investere i et nyt tag, er det en meget stor beslutning, ikke blot fordi det er en anseelig investering men også fordi at man trods alt skal se på sit nye tag de næste 20 til 30 år, og derfor må det gerne se ud af noget. Det skal med andre være pænt og tidløst at se på, og kunne holde i mange år uden at man løbende skal vedligeholde det og bruge tid på det.

  Man skal derfor være omhyggelig når man er på udkig efter sit nye tag, og man skal sørge for at undersøge markedet for at se hvilke alternativer der er på markedet. Men hvis man gerne vil have det bedste så skal man investere i et Decra tag, da du her får mest for pengene og du kan få et Decra tag i flere forskellige flotte design og farver, således er der noget der passer til enhver smag og en enhver bolig.

   

  Benyt dig af din lokale håndværker

  Hvis du bor i Odense eller i omegnen af Odense, så kan det klart anbefales at man sørger for at benytte sig af sin lokale håndværker. Da man på den måde er sikker på, at få den bedste kvalitet der findes på markedet. Dette skyldes, at den lokale håndværker ved hvor vigtigt det er, at man sørger for at behandle sine kunder godt, så man på den måde er sikker på, at de kommer igen en anden gang for at ligge flere ordre. Hos Tagtømrer Søren Sværke ved vi også hvor vigtigt, det er at man sørger for at passe godt på sine kunder, da man på den måde er sikker på, at de vil fungere som gode ambassadører for ens virksomhed.Ved at anbefale en videre til deres venner, familie og bekendte hvor de fortæller om den gode service de har fået.

  Kontakt os idag, og få et godt tilbud på nyt Decra Tag

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022