Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Decra Tag pris pr kvm

  Det danske vejr slider på danskernes hustage. Derfor kan det blive nødvendigt at renovere sit tag engang imellem. Du kan for eksempel vælge at få lagt et nyt Decra tag, der vil beskytte dig mod vind og vejr og samtidig give dit hus et nyere og mere kvalitetspræget udseende. Decra har været produceret i Danmark i over 25 år, og du får derfor et produkt, der er udviklet gennem mange års erfaring. Decras sortiment indbefatter tre slags tagplader; Decra Classic, Decra Elegance og Decra Stratos. Alle Decras tagplader er bygget op om en stålkerne, der sikrer høj kvalitet og lang holdbarhed. Hvis du vil lave en udregning af Decra tag pris pr kvm, så prøv vores online tagberegner, og få med det samme en ca pris på opgaven.

   

  Hvorfor Decra tagplader?

  Men hvorfor skal du vælge tagplader for lige netop Decra? Hvad er fordelene ved dem? En stor fordel ved Decra taget er, at det dæmper lyden, når der falder regn på taget. Decra Classic har stengranulat på overfladen, hvilket gør, at regndråberne splittes, når de rammer pladerne, hvilket reducerer lyden betydeligt. Nogle af Decra Elegance tagpladerne har monteret et lyddæmpningssystem på bagsiden af pladen. Udover den allerede omtalte kvalitet og den lange holdbarhed er prisen på Decra tag også fordelagtig. Et priseksempel kunne være et komplet Decra ståltag inklusiv nye tagrender til 850 kr pr. kvadratmeter inklusiv moms. Denne pris er vel og mærke inklusiv arbejdsløn, materialer og stillads.

   

  Montering af Decra tagplader

  Endnu en fordel ved Decra tagplader er, at de vejer betydeligt mindre end for eksempel et helt traditionelt tegltag. Derfor kan Decra typisk monteres direkte oven på det allerede eksisterende tag. Dette betyder selvfølgelig betydelig mindre arbejdstid, og samtidig behøver du heller ikke at koncentrere dig om, hvad der skal ske med alle de gamle tagplader. Endvidere er det naturligvis betydeligt nemmere at lægge tagplader, der er lette – bare det at få tagpladerne op på taget, kan være en større opgave, hvis de er tunge og uhandy. At monteringen af taget kan ske så effektivt sparer kunden for en del besvær, da huset ikke skal stå uden tag et stykke tid. Samtidig sikrer det, at kunden ikke bare får billige tagplader, men også får billig montering, da han eller hun ikke skal betale en masse for arbejdstid.

  Så med et Decra tag kan du altså for relativt få penge ikke bare øge dit hus udseende betydeligt, du kan også sikre, at du får et tag, der holder i mange år. Decra tag prisen pr kvm er blandt det billigste tagtyper på markedet.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022