Decra Tag Pris

Hvis du går med en tanke om, at du gerne vil have nyt tag men ikke synes økonomien er til det, så skulle du få et gratis og uforpligtende tilbud på et nyt decra tag ved os. Det er en billig løsning, men der er alligevel hele 30 års garanti. Grunden til at der ydes 30 års garanti, er at et decra tag er et uovertruffen kvalitets ståltag. Et decra ståltag er tagplader, der er bygget op om en stålkerne, som er galvaniseret med aluzink. Desuden er tagladerne belagt med slagfast pulver lakering eller keramisk farvet stengranulat.

Priseksempel på et komplet decra ståltag inklusiv nye tagrender er fra 590 kr pr m2 inklusiv moms. Dog tages der forbehold for kviste, skotrender, ovenlys og højdetillæg.

Fordelen ved et decra tag er, at det ikke vejer ret meget i sammenligning med for eksempel et traditionelt tegltag. Derfor er det ofte muligt at lægge et ståltag ovenpå dit eksisterende tag. Det betyder, at der går mindre tid med at få et nyt tag lagt. Desuden sparer du også tid og penge på ikke at skulle køre det gamle tag væk og der er byggerod i meget kortere tid. Endnu en fordel er at et decra ståltag giver lyddæmpning.

Ring allerede i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på et decra tag. Udover vores faste lave priser, yder vi selvfølgelig også rådgivning både før, under og efter arbejdet. Du kan derfor være sikker på at både kvalitet og service er i top.

Læs mere om vores decra tag løsninger her

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar