Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Decra Tag Pris

  Hvis du går med en tanke om, at du gerne vil have nyt tag men ikke synes økonomien er til det, så skulle du få et gratis og uforpligtende tilbud på et nyt decra tag ved os. Det er en billig løsning, men der er alligevel hele 30 års garanti. Grunden til at der ydes 30 års garanti, er at et decra tag er et uovertruffen kvalitets ståltag. Et decra ståltag er tagplader, der er bygget op om en stålkerne, som er galvaniseret med aluzink. Desuden er tagladerne belagt med slagfast pulver lakering eller keramisk farvet stengranulat.

  Priseksempel på et komplet decra ståltag inklusiv nye tagrender er fra 850  kr pr m2 inklusiv moms. Dog tages der forbehold for kviste, skotrender, ovenlys og højdetillæg.

  Fordelen ved et decra tag er, at det ikke vejer ret meget i sammenligning med for eksempel et traditionelt tegltag. Derfor er det ofte muligt at lægge et ståltag ovenpå dit eksisterende tag. Det betyder, at der går mindre tid med at få et nyt tag lagt. Desuden sparer du også tid og penge på ikke at skulle køre det gamle tag væk og der er byggerod i meget kortere tid. Endnu en fordel er at et decra ståltag giver lyddæmpning.

  Ring allerede i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på et decra tag. Udover vores faste lave priser, yder vi selvfølgelig også rådgivning både før, under og efter arbejdet. Du kan derfor være sikker på at både kvalitet og service er i top.

  Læs mere om vores decra tag løsninger her

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022