Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Efterisolering af bygninger

  De fleste kender godt vigtigheden af at have et hus, der er isoleret på den rette måde. Men de færreste kender til de forskellige muligheder, der er på isoleringsområdet. Og her er det ligegyldigt om du sidder som privat husejer, eller om du er sidder som ejer af flere og store erhvervsbygninger. Det kan næsten altid betale sig at efterisolere bygningerne, så du kan spare på varmeregningen.

  Der er mange fordele ved at efterisolere. Først og fremmest får du en bedre bygning. Du får en bygning, hvor fugten bliver holdt ude og varmen inde. Dermed opnår du et bedre indeklima og det betyder, at du nemmere kan holde bygningen varmt og tørt, og skabe et godt sted at være.

  Og har du erhvervsbygninger, så kan efterisolering også gøre dine bygninger mere attraktive, da du med en efterisolering vil skabe et godt indeklima, der vil give grobund for et godt arbejdsmiljø. Indeklima og arbejdsmiljø er vigtige parametre, når erhvervslokaler skal udlejes eller sælges.

   

  Hvilken type isolering

  Når du har besluttet dig for at efterisolere, skal du træffe flere forskellige beslutninger. Først og fremmest betyder tilstanden på din bygning meget for, hvilken løsning du skal vælge. For har du en ældre bygning, der har tendens til fugt, så anbefaler vi, at du benytter EPS flamingogranulat til at efterisolere bygningen. Dette granulat anbefales også, hvis du har bygninger, der er under jordniveau.

  Ved andre typer af huse anbefaler vi, at du overvejer det nye produkt på det danske marked: papirisolering. Med papirisoleringen får du det, for øjeblikket, bedste produkt på markedet. Det er et billigt produkt, der er godt at bruge i mange forskellige situationer. Blandt andet ved isolering af etageadskillelser og hulmursisolering. Derudover er det et produkt, der er effektivt. Det er behandlet, så det er brandhæmmende. Og man har efterbehandlet med boresalte, hvilket betyder, at der ikke er risiko for, at der går råd i materialet. Derudover gør boresaltene også, at forskellige skadedyr ikke kan opholde sig og bygge rede i materialet, da deres hud udtørrer. Som en ekstra bonus, så er papiruld miljøvenligt og kan under de rette omstændigheder nedbryde sig selv. Det betyder, at du passer på miljøet, når du anvender dette produkt.

   

  Fordele ved efterisolering af bygninger

  Så derfor kan en efterisolering af dine bygninger gøre stor gavn for dig på flere forskellige planer. Du opnår et bedre indeklima, derudover kan du spare en del penge på din energiregning – præcis hvor meget, afhænger af mange ting, bla hvor meget der i forvejen er isoleret. Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du opnå mindre støjgener, da isoleringen vil skærme mod eventuelle støjkilder.

  Der er mange overvejelser at gøre sig, når man skal vælge den helt rette efterisolering. Typen af bygninger du vil have isoleret, kan have stor indflydelse på, hvilken løsning, der er den bedste for dig. Derfor kan du med fordel kontakte os, så vi kan hjælpe dig med gode råd og vejledning, så du opnår det bedst mulige resultat for dine bygninger.

  Du kan kontakte os her, eller bruge vores online isoleringsberegner, hvor du udregne hvad det ca vil koste at isolere netop din bygning

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022