Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Efterisolering af huse

  I Danmark har vi mange forskellige typer af huse. Det betyder også, at vi har haft mange forskellige former for fokus, når der er blevet bygget huse igennem de forskellige tider. Da det var billigt at varme huse op, tænkte man ikke så meget på at få isoleret. Derfor er en del huse rundt om i Danmark bygget med hulmure, men disse hulmure er ikke isoleret, og det kan være meget dyrt for dig som husejer.

  Efterisoleringen af dit hus er en vigtig ting. Mange husejere bruger meget tid på at finde de rigtige møbler og skabe et dejligt hjem for dem selv og deres familier. Nogle glemmer dog at tænke på, hvad der gemmer sig i mure og etageadskillelser. Mange husejere bør derfor overveje, hvorvidt en efterisolering af deres hulmure vil være en god løsning. På denne måde vil de kunne opnå et bedre indeklima, da isoleringen sørger for at holde på varmen og holde fugten ude. Men ikke nok med, at dit indeklima bliver bedre, din pengepung vil også kunne mærke en stor forandring, da der er mange penge at spare, hvis du får den rette efterisolering, fordi du dermed holder bedre på varmen.

  Det er dog ikke kun hulmure, der er værd at overveje at isolere. Også etageadskillelser kan med stor fordel isoleres, så man på den måde sørger for, at varmen ikke slipper ud. Men det vigtigste er at efterisolere dit loft, da varme som bekendt stiger opad.

   

  Materialer til efterisolering af huse

  Der er flere forskellige muligheder, når du skal efterisolere, men en af mulighederne er at benytter EPS flamingogranulat, når du har et hus af ældre dato. Eller et hus, hvor murene er fugtige, eller hvis du har rum, der er under jordniveau. Hvis du ikke kan nikke genkendende til ovenstående, så vil du derimod skulle overveje papirgranulat. Det er et rigtig godt materiale, når du skal isolere dine hulmure, etageadskillelser og lofter. Ofte tænker folk, at papirgranulat ikke er den rigtige løsning, da det er papir, og derfor brænder hurtigt, men papirgranulatet er behandlet, og derfor er tiden for hvornår papiret brænder forlænget væsentligt. Papirgranulatet er desuden blevet tilsat boresalte, der sørger for, at der ikke går råd i isoleringsmaterialet. Boresaltene gør det også umuligt for skadedyrene at leve i isoleringsmaterialet og derfor er levetiden for papirgranulat lang.

  Alt i alt vil en efterisolering af dit hus give dig mulighed for at spare penge, give dig et bedre indeklima og sidst men ikke mindst begrænse dit C02-udslip. Papirgranulatet er en miljøvenlig løsning, da den kan nedsætte dit forbrug men det er også lavet af genbrugspapir, hvilket betyder, at hvis de får de rette forhold, så kan de nedbryde sig og blive en del af naturens cyklus.

  Med de nyeste metoder og bedste materialer tilbyder vi dig et ordentligt stykke arbejde, der giver dig et bedre hjem. Vi står altid klar til at fortælle om de forskellige muligheder, der er på markedet og til at rådgive dig om, hvilken type efterisolering af hus, der passer bedst til dit hjem.

  Kontakt os idag på tlf: 20 40 25 60 eller på mail: info@sorensvaerke.dk, så kommer vi gerne ud og give dig et uforpligtende tilbud på efterisolering af dit hus.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022