Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

    Efterisolering af loft

    Det er en god idé at få lavet et isoleringstjek på sit hus. Efterisolering af loft er som regel et sted, hvor man kan spare mange penge på sin varmeregning. Før 1977 var der ingen regler for, hvor meget huset skulle isoleres.

    Er dit hus fra før 1977, kan vi derfor varmt anbefale at få bestilt et isoleringstjek af huset.  Det er svært at sige på forhånd, hvor man skal sætte ind med isolering/efterisolering. Udover en visuel inspektion, vil vi derfor råde til at få lavet en termografisk undersøgelse af huset også. Her får du et klart billede af, hvor huset trænger til isolering og får samtidig beregnet, hvor det er bedst at investere sine penge i isolering. Vi starter selvfølgelig der, hvor den største besparelse er på varmeregningen.

    På grund af vores store ekspertise på området, kan du spare mange penge på varmeregningen for en forholdsvis lille investering. Efter den termografiske undersøgelse, kan vi give et nøjagtigt og uforpligtende tilbud.

    Vi har mange års erfaring indenfor alle former for isolering og efterisolering af loft, skunk, hulmur mm. Det er din garanti for at arbejdet bliver gjort ordentligt. Man kan i nogle tilfælde isolere selv, men hvis man ikke helt ved, hvordan man skal gøre, risikerer man at bruge en masse penge, uden at spare noget som helst på varmeregningen. Det er spildt arbejde.

    Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og vi har konkurrencedygtige priser på alt vores arbejde. Du får kvalitetsarbejde til tiden og vi står altid klar med gode råd og vejledning.

    Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
    Årets håndværkerKåret til årets
    tagdækker 2022