Efterisolering af loft

Det er en god idé at få lavet et isoleringstjek på sit hus. Efterisolering af loft er som regel et sted, hvor man kan spare mange penge på sin varmeregning. Før 1977 var der ingen regler for, hvor meget huset skulle isoleres.

Er dit hus fra før 1977, kan vi derfor varmt anbefale at få bestilt et isoleringstjek af huset.  Det er svært at sige på forhånd, hvor man skal sætte ind med isolering/efterisolering. Udover en visuel inspektion, vil vi derfor råde til at få lavet en termografisk undersøgelse af huset også. Her får du et klart billede af, hvor huset trænger til isolering og får samtidig beregnet, hvor det er bedst at investere sine penge i isolering. Vi starter selvfølgelig der, hvor den største besparelse er på varmeregningen.

På grund af vores store ekspertise på området, kan du spare mange penge på varmeregningen for en forholdsvis lille investering. Efter den termografiske undersøgelse, kan vi give et nøjagtigt og uforpligtende tilbud.

Vi har mange års erfaring indenfor alle former for isolering og efterisolering af loft, skunk, hulmur mm. Det er din garanti for at arbejdet bliver gjort ordentligt. Man kan i nogle tilfælde isolere selv, men hvis man ikke helt ved, hvordan man skal gøre, risikerer man at bruge en masse penge, uden at spare noget som helst på varmeregningen. Det er spildt arbejde.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og vi har konkurrencedygtige priser på alt vores arbejde. Du får kvalitetsarbejde til tiden og vi står altid klar med gode råd og vejledning.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar