Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Efterisolering for private

  Vi ønsker alle et rart sted at være, derfor gør vi også vores bedste for at skabe gode rammer at bo i. Som privatpersoner kan vi gøre meget for at skabe et attraktivt hjem. En af tingene vi kan gøre er, at sørge for, at vores private hjem er efterisoleret, så vi kan skabe et tørt og lunt indeklima, hvor det er rart at være. Og det er, hvad du opnår med en efterisolering af dit hjem.

  Har du skruet hænderne rigtigt på, så kan du selv efterisolere dit hus, men der er flere ting, du skal være opmærksom på, så du ikke mister penge ved at begå fejl i arbejdet med efterisoleringen.

   

  Har du i første omgang ikke råd til at efterisolere hele huset, så er det bedst at starte med at isolere de hulmure, der ikke allerede er isoleret, dog kræver dette speciel maskineri, hvorfor det oftest er noget man vil få et isoleringsfirma til. Derudover skal du starte med at isolere de rum, som familien benytter mest. En ekstra isolering af loftet er desuden det tiltag, der hurtigst indtjenes igen. Et andet godt råd, hvis du skal vælge, hvor du starter med at isolere, er at isolere de steder, hvor der ikke i forvejen er isoleret, det giver et bedre resultat end at putte ekstra isolering, hvor der allerede er isoleret.

   

  En vigtig ting er, at du opbevarer dit isoleringsmateriale korrekt. Du må ikke lade det stå utildækket udenfor, da fugtigt isoleringsmateriale kan øge risikoen for skimmelsvamp og råd. Endnu en ting, du skal være opmærksom på for at minimere risikoen for svamp og råd er, at du ikke må isolere foran ventilationshuller eller udluftning. Derudover er det vigtigt, at du er meget opmærksom på samlingerne ved dit materiale. De skal ligge helt tæt og med en lille forskydning for at opnå det bedste resultat.

   

  En anden ting, du skal være opmærksom på, når du efterisolerer dit hus er, at du fjerner den naturlige ventilation, og derfor er du nødt til at overveje, om det er nødvendigt at installere en anden form for ventilation. Udluftning bliver i hvert fald nødvendigt og det er vigtigt, at du søger råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvorvidt udluftningen er god nok.

   

  Det er vigtigt, at du benytter de rigtige redskaber og beskytter din krop, når du isolerer. Sørg for at have en beskyttelsesdragt med hætte, handsker og åndedrætsværn, så din hud ikke er i direkte kontakt med isoleringsmaterialet. Derudover bliver dit arbejdet meget lettere, hvis du bruger den rette kniv til beskæring af isoleringsstykkerne. Uanset om du har valgt isolering i ruller eller i bats, så vil det være nødvendigt at skære stykker til, så de passer helt perfekt, der hvor de skal være.

   

  Er du det mindste i tvivl, inden du påbegynder dit isoleringsarbejde, så er det vigtigt, at du søger råd og vejledning ved en fagmand. Mange kontakter først fagfolkene, når fejlen er sket og det kan komme til at koste dig dyrt. Derfor er det vigtigt, at du er opsøgende, før du går i gang med arbejdet, hvis du ikke allerede har erfaring med isolering. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge et godt tilbud på isolering

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022