Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Efterisolering for virksomheder

  Synes du, at din virksomheds energiregninger er for høje og ønsker du at gøre noget ved det? Så skal du overveje, om det er på tide, at en efterisolering er næste skridt for dig. En efterisolering kan spare dig for mange penge og har i løbet af få år tjent sig selv ind. Og hvis din virksomhed har til huse i bygninger fra før 1970, så kan der være rigtig meget at hente.

  Der er mange overvejelser, som du skal gøre dig og det er vigtigt at finde den helt rigtige løsning for din virksomhed. Der er flere forskellige muligheder, når du ønsker at efterisolere. Der er mange gode råd til, hvordan du opnår de bedste løsninger for lige netop din virksomhed.

   

  Materialevalg til efterisolering

  Først og fremmest skal du vælge hvilket materiale, du ønsker at isolere med. Hvis dine bygninger er af ældre dato og der derfor er risiko for, at de er ramt af fugt, så foreslår vi, at du vælger at benytte EPS flamingoisolering, da det anbefales til bygninger af ældre dato, eller bygninger, der ligger under jordniveau. Har du derimod nyere bygninger af nyere dato, så kan du med fordel benytte papir isolering. Det er et nyere produkt på det danske isoleringsmarkedet men det er længe blevet benyttet på blandt andet det tyske og amerikanske marked. Papirgranulat er et billigt materiale, der er behandlet med boresalte, hvilket gør, at det ikke er muligt for skadedyr at opholde sig i og i nærheden af materialet. Derudover forhindrer boresaltene, at der går svamp eller råd i materialet og derfor holder materialet længe. Papirgranulatet er velegnet til nyere bygninger og er især velegnede til hulmursisolering og isolering af etageadskillelser.

   

  Har du ikke råd til, i første omgang, at isolere hele din bygning, så rådgiver vi gerne med, hvilke områder, der er de vigtigste. Det bedste sted at starte, er med dine hulmure. Hvis de ikke allerede er isoleret, vil det være en god ide at starte her, da det er hulmursisoleringen, der vil holde varmen inde og kulden ude og dermed give et bedre indeklima at arbejde i. Derudover er det en god ide at vælge de rum, der bliver benyttet mest af de ansatte. Altså rum, hvor der til tider skal være varme på. Et sidste råd er at vælge at isolere de steder, der ikke allerede er isoleret i stedet for at gøre isoleringen bedre, der hvor der allerede er isoleret.

   

  Energioptimering

  En anden ting, som du skal være opmærksom på, når du som virksomhed ønsker at efterisolere er, at der kan være mulighed for, at du kan søge tilskud til dine energieffektiviseringer. På den måde kan din virksomhed på en endnu billigere måde opnå et bedre indeklima og fremover spare penge på energiregningen.

  Er du i tvivl om, hvad der er den rette løsning for din virksomhed, så kan du altid kontakte os, så kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvilke materialer og områder, der er bedst for dig at få isoleret. På den måde opnår du hurtigst muligt det bedste resultat og kan begynde at energieffektivisere din virksomhed.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022