Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Efterisolering sparer penge

  Ved du at efterisolering sparer mange penge? Selvom dit hus er isoleret, kan det godt være en god idé at få huset efterisoleret.

  Hvis du for eksempel for år tilbage har fået dit hus hulmursisoleret, kan det være, at det trænger til at blive efterisoleret. Nogle materialer, som man brugte tidligere, kan være faldet så meget sammen, at det ikke længere yder den isolering, som den gjorde i starten.

  Der er ingen grund til at fyre for gråspurvene. Det er i forvejen dyrt at varme sit hus op og energipriserne ser ud til kun at gå en vej og det er op. Derfor vil vi foreslå, at vi tjekker dit hus, for at se om du kan spare nogle penge ved at efterisolere.

  For at starte der hvor der er flest penge at spare, kan det være en god idé at lave en termografering af dit hus. Sådan en rapport viser tydeligt, hvor det er bedst at sætte ind med efterisolering. Du sparer mindst 20-30% på din varmeregning ved at bruge forholdsvis små investeringer. Samtidig er du med til at skåne miljøet. Der lukkes mindre CO2 ud, når varmeproduktionen nedsættes. Så du gavner både miljøet og din egen pengepung ved at få efterisoleret dit hus.

  Vi udfører alle former for isoleringsopgaver på hele Fyn. Da isoleringsmaterialet bliver sprøjtet ind, sparer vi en masse arbejdstimer og du sparer derved penge. Derfor har vi altid meget konkurrencedygtige priser.

  Ring allerede i dag for et uforpligtende tilbud eller brug vores online isoleringsberegner.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022