Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Eternitskifer tag

  De fleste mennesker, som ikke lige er fagfolk, vil have svært ved at se forskel på eternitskifer og naturskifer, da de to typer tag ligner hinanden rigtig meget ved første øjekast. Der er dog nogle små forskelle, som man kan gå på opdagelse efter. Blandt andet er der forskel på hjørnerne på pladerne. Eternitskiferpladerne har som regel afskårne hjørner mens naturskiferpladerne har hele hjørner. Naturskiferplader er desuden lidt tykkere end eternitskiferplader. Der er altså meget små forskelle på det æstetiske plan sådan lige umiddelbart. Eternitskiferplader er lavet af fibercement og har sjældent flere farvenuancer. De fås i sort og grå. Fibercement er et miljøvenligt materiale, da det er fremstillet af cement, vand, fibre og mineraler. Eternitskiferplader fås med to forskellige overflader – helt glat eller med struktur. De fleste vælger den glatte overflade, da den bedst afviser mos og alger.

   

  Eternitskifer tag holder i 30 år eller mere, afhængig af hvordan taget er lagt samt hvordan tagkonstruktionen er. Jo bedre tagkonstruktionen er ventileret, jo mindre er risikoen for fugt. Det betyder, at risikoen for at tagkonstruktionen rådner bliver mindre med en god ventilation. Eternitskiferplader fås i flere forskellige størrelser. Hvilken størrelse man skal vælge, er som regel en smagssag. Det kan give vidt forskellige udtryk, om man vælger den ene størrelse frem for den anden. Så det afhænger meget af, hvad der passer bedst til huset og naturligvis også hvad der passer til ens smag. Tagets hældning kan også spille en afgørende rolle. Endvidere kræver det oftest et undertag. Det tekniske vil kunne blive klarlagt ved et tagtjek. Her tjekker vi både tagets og tagkonstruktionens tilstand. Eternitskifer tag går under betegnelsen ”tungt tag”. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at tagkonstruktionen kan bære taget.

   

  Der er mange eternitskifertage, som trænger til at blive skiftet ud. For at udskyde denne proces, vælger mange at male taget eller lægge tagpap på. Dette kan absolut ikke anbefales, da man ret hurtigt kan risikere at få problemer med skimmelsvamp på loftet. Dette sker fordi tagfladen ikke længere kan ånde. Den bedste løsning er altså at få skiftet taget og slippe for problemerne med skimmelsvamp og dermed et dårligt indeklima.

   

  Med eternitskifer tag får du et tidløst design, der bevarer det flotte udseende i mange år ud i fremtiden. Du får enkelhed og elegance på samme tid og fremhæver i den grad kvaliteten af bygningens arkitektur. Derfor er skifer meget anvendt til både renovering af ældre huse samt til moderne nybyggerier. En anden fordel ved eternitskiferplader er, at de er utrolig robuste og har en lang levetid på trods af det til tider meget omskiftelige danske klima. Eternitskifer taget modstår de store temperaturforskelle og påvirkninger fra både sol, regn og sne. Eternitskifer er som skabt til det danske klima. Hvis du har spørgsmål omkring udskiftning af taget, står vi altid parat til at hjælpe med råd og vejledning. Vi har mange års erfaring og vi deler gerne ud af vores ekspertise. Ring allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022