Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Eternittag priser

  Du får en billig tagløsning ved at vælge et eternittag. Materialeprisen er lav, selvom kvaliteten er i orden. Mange tænker sikkert på asbest, når de høre ordet eternittag og det skræmmer måske nogle fra at købe eternittag. Tidligere brugte man asbestfibre i tagpladerne og det gav taget en holdbarhed på 40-60 år. Da asbest blev forbudt, brugte man cellulosefibre i stedet for. Det har reduceret produktgarantien til 15 år men så er man også sikker på, at man får et tag, der ikke indeholder nogle farlige og usunde ting.

  Der er en lang række fordele ved eternittag. Det har en brandhæmmende virkning og er vedligeholdelsesfrit. Desuden modvirker det råd og svamp. Taget tillader huset at ånde og det giver et sundt indeklima. Endvidere er det miljøvenligt, da pladerne er lavet af cement, vand, mineraler og fibre.

  Priser på eternittag er lav, både fordi selve materialeprisen er lav, men også fordi at taget er nemt og hurtigt at lægge. Derved kan priserne til arbejdsløn også holdes nede. Det gør eternittag til et utroligt populært valg til både almindelige parcelhuse, alment boligbyggeri og meget mere. Eternittag er normalt udformet som bølgeplader men kan også fås som flade tagplader som erstatning for f.eks. naturskifer. Eternittagplader fås desuden i flere farver.

  Vi har stor erfaring på området og står altid klar med kyndig råd og vejledning både før, under og efter skiftning af dit tag. Du kan få en idé om, hvad et nyt tag vil koste, ved at bruge vores tagberegner på vores hjemmeside og beregne priser på eternittag. Du er også velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022