Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Hardieplank vedligeholdelsesfrie brædder

  Her har vi fremtidens ”brædder” til facader og udhæng. De ligner træ, men de er lavet af fibercement. Du kan altså bibeholde det smukke look af træ, men får et produkt, der stort set ikke kan forgå. Det er et rigtig godt alternativ til træ. Med hardieplank vedligeholdelsesfrie brædder slipper du får at bruge fritiden på at gå og male huset. Det er ikke længere nødvendigt at gå på jagt efter maling hvert 5.-8. år. Ej heller behøver du at lokke venner og bekendte til at hjælpe dig med at male hele huset. Hvis man skal snakke om en lille smule vedligeholdelse, så er det højest lidt rengøring. Men det er nu mest for ens egen skyld, for at det ser pænt ud. Brædderne har ikke brug for nogen former for vedligeholdelse for at kunne holde stort set uendelig lang tid. Hardieplank brædder er nemme og hurtige at montere. De behandles som almindeligt træ og kan saves med en ganske almindelig håndsav på samme måde, som du ville have savet et almindeligt bræt. Med disse brædder af fibercement slipper du for at komme hjem med brædder, som har slået sig og er blevet alt for skæve til at sætte op. Det sker ikke, da det kun er rigtig træ, der kan opføre sig på den måde. Hardieplank brædder risikerer heller ikke at revne eller knække ved opsætning. De kan monteres uden forboring med en hammer eller en sømpistol.

  Der fås en helt speciel håndskærer til hardieplank brædder. Det giver et rent og flot snit på langs af brædderne, når man skal lave noget tilpasningsarbejde og gerne vil have en flot finish. Hvis man saver i hardieplank brædder, skal man bare lige huske at give det forsegler i enderne, så der ikke trænger fugt ind. Men ud over det skal man ikke tænke på at vedligeholde dem med maling for at undgå fugt og svamp. Hardieplank brædder er desuden modstandsdygtige over for insektangreb og materialet er ikke brandbart. Der er så mange fordele ved disse brædder, at man har svært ved at tro på, at det er rigtigt. Men det er virkelig høj kvalitet, som man får, når man køber dette produkt. Der er brugt en meget unik malekvalitet, som garanterer et flot udseende mange år ud i fremtiden. Brædderne fås i 12 flotte farver, så der skulle være en god chance for at finde noget, der lige passer til dit hus og din smag. Overfladen fås både med og uden træstruktur, så der er noget for enhver smag. Prisen på hardieplank brædder er naturligvis højere end ved ganske almindelige brædder af træ, men man skal tænke på alle de fordele, der er ved hardieplank. Samtidig slipper man for mange timers arbejde med vedligeholdelse i modsætning til, hvis man havde valgt en facade af træ. Vi står selvfølgelig altid klar med råd og vejledning, hvis du har spørgsmål til produktet eller er i tvivl om hvilken type hardieplank brædder, du skal vælge til dit hus.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022