Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Højslev tegltag

  Højslev tagsten bliver produceret på Højslev teglværk, som er en del af Randers tegl gruppen. Teglværket er et af Nordeuropas mest avancerede tegltagstensværker. Tagstenene bliver fremstillet af en speciel lerblanding. De formes og tørres med facaden opad og derefter bliver de brændt ved ekstra høj temperatur. Faktisk bliver de brændt ved hele 1050 grader. Det er en højere temperatur en mange andre tagsten på markedet. Brændingen tager 2 døgn og resultatet er, at tagstenen bliver yderst hårde og formfaste med glatte overflader, der er smudsafvisende. Tagstenene er meget holdbare til det hårde danske klima. De klassiske vingetagsten leveres i mange forskellige farver, lige fra de klassiske røde tagsten og over til blandt andet gule og brune. Der skulle være rig mulighed for at finde en farve, der passer til huset og som falder i din smag. Højslev tegltag fås endvidere i tre forskellige typer falstagsten, som også leveres i flere farver.

   

  Den unikke lerblanding med skiferler og den høje temperatur, som tagstenene bliver brændt ved, giver nogle virkelig holdbare tagsten. Holdbarheden gælder også farven, så du bevarer et smukt udseende tegltag i mange år. Tagstenene hverken falmer eller skaller. De patinerer og bliver faktisk kun kønnere med årene. Højslev tegltag er altså en god investering, da du får et tag, der holder i flere generationer. Der ydes 15 års materialegaranti for frostbestandighed, såfremt at lægningsvejledningen er fuldt. Tegltag bliver fremstillet af naturmaterialer, så det er et rent naturprodukt. Fremstillingen belaster altså ikke miljøet med forurening og Co2-udslippet er minimalt. I en tid, hvor der er meget fokus på miljøet, er det vigtigt, at også fremstillingen af tegltagsten er så miljøvenlig som mulig.

   

  Hvis du er i tvivl om hvilken type tagsten, du skal vælge fra Højslev tegltag, så er det muligt at hente idéer og inspiration på vores udstillinger flere steder i landet. Blandt andet viser vi hele vores sortiment på Danmarks største permanente udstilling i Middelfart. Det kan være lettere at fornemme de forskellige tagløsninger, når man ser små udsnit i virkeligheden i stedet for kun billeder på internettet eller i brochurer. Der er åbent hver dag fra kl. 10-17 så kig endelig forbi og få gode idéer til dit nye tag. Vi har mange års erfaring som taglæggere og deler naturligvis meget gerne ud af vores viden. Vi tilbyder altid gode råd og professionel vejledning både før, under og efter processen. Det er vigtigt for os, at vi sammen finder den løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov. Derfor vil vi gerne rådgive dig på den bedst mulige måde. Der er mange forskellige tagtyper på markedet, så det kan være en svær beslutning at tage, når det gamle tag skal skiftes ud. Hvad enten du skal have nyt tag på din private bolig, sommerhuset eller erhvervsejendom, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud til dig. Vi har altid konkurrencedygtige priser og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde dit nye tag.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022