Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Hulmursisolering Odense

  Hos Tag Tømrer Søren Sværke klarer vi alle former for isoleringsarbejde, herunder også hulmursisolering i Odense og resten af Fyn. Vi har den fornødne ekspertise og erfaring på området og vi er overordentlig konkurrencedygtige både på prisen og kvaliteten. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og vi står altid parat med råd og vejledning både før, under og efter et projekt. Du som kunde er i centrum og er i trygge hænder hos os. Læs blot udsagn fra flere af vores kunder.

  Uanset om det drejer sig om ren hulmursisolering eller blot en efterisolering af hulmuren, så er vi parate til at hjælpe. Der er ingen grund til at fyre for gråspurvene og for et forholdsvis lille beløb, kan man hurtigt spare helt op til 40-50% om året på varmeregningen. Udover vores konkurrencedygtige priser, er der samtidig mulighed for håndværkerfradrag samt energitilskud. Det betyder at din investering er forholdsvis lav selvom din besparelse på varmeregningen vil være stor.

  Vi råder til at starte med en termografisk undersøgelse af dit hus. Vi bruger et varmefølsomt kamera, som giver et præcist billede af, hvor huset trænger mest til isolering og hvor besparelsen derfor vil være størst. Herefter kan vi sammen finde ud af, hvor vi skal sætte ind med isoleringen. Ofte er hulmursisolering et rigtigt godt sted at starte men man kan jo ligeså godt starte der, hvor man hurtigst sparer penge på varmeregningen. Man kan bruge vores online isoleringsberegner og få en cirka pris for hulmursisolering af huset eller ringe til os for et uforpligtende tilbud.

  Kontakt os i dag, hvis du bor i Odense, og ønsker et uforpligtende tilbud på hulmursisolering

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022