Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Hulmursisolering på Fyn

  Har du et ældre hus, kan det være en god idé at få tjekket, om det trænger til hulmursisolering eller generelt bare efterisolering. Det kan også være, at der nogle steder, slet ingen isolering er. Det nyder gråspurvene selvfølgelig godt af, men det er ikke så sjovt for pengepungen. Energipriserne er stadig stigende, så få lavet et energitjek allerede i dag. Det betaler sig. Der kan være helt op til 40-50% at spare på varmeregningen. Vi udfører alle former for isolering, herunder også hulmursisolering på hele Fyn.

  Det kan være en god idé, at starte med at få lavet en termografisk undersøgelse af dit hus. Disse billeder viser nøjagtig, hvor der er problemer med helt eller delvist manglende isolering. Pengene er derfor givet godt ud, da vi kan koncentrere os om de steder, der trænger og hvor den største besparelse ligger. Det kan godt være at dit hus er blevet isoleret for mange år siden, men det er ikke ensbetydende med, at hulmursisoleringen er optimal længere. Alt afhængig af hvilke materialer, der er blevet brugt, kan det være faldet sammen, så det ikke længere yder den optimale isolering.

  Med vores altid konkurrencedygtige priser samt mulighed for at benytte sig af håndværkerfradrag, er det faktisk ikke en uoverskuelig investering at få lavet hulmursisolering. Derudover får man endvidere tilskud til energiforbedringer på huset. Så ikke nok med at du sparer penge på energiregningen, du mindsker samtidig CO2 udslippet og skåner derved miljøet.

  Brug vores online isoleringsberegner eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på hulmursisolering, vi dækker hele Fyn.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022