Hvad koster et nyt tag

Det er selvfølgelig altid en god idé at finde ud af, hvad et nyt tag koster, så man har en idé om hvad hele projektet kommer til at løbe op i. Der er forskellige priser afhængig af, hvilket type tag man vælger. Priserne kan variere en del men vores priser er altid meget konkurrencedygtige.

Her på vores hjemmeside har vi skrevet lidt om de forskellige tagtyper, som vi arbejder med. Derudfra kan man vælge hvilket tag, der passer bedst til huset og ens egen smag. Derefter kan man bruge vores online tagberegner til at se hvad et nyt tag koster. Det er selvfølgelig også muligt at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 

Priser på tag

Prisen på et nyt tag er en vigtig faktor men man skal også vælge en tagdækker, der leverer kvalitet hver gang. For os er det vigtigt at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde. Derfor sørger vi altid for at få en snak med vores kunder, så vi er sikre på hvilke behov og ønsker, der skal opfyldes. En god snak før arbejdet går i gang betyder, at der ikke kommer ubehagelige overraskelser ved for eksempel misforståelser. Vi er altid meget kvalitetsbevidste og tager os af både store og små opgaver.

Det er vigtigt for os at kunden får råd og vejledning både før, under og efter arbejdet er udført. Vi er desuden med i anmeld-håndværker. Der kan vores kunder give vores arbejde karakter samt skrive en kommentar. Brug gerne linket her på vores hjemmeside og se hvad vores kunder har skrevet.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar