Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Hvad koster eternittag

  Hvis huset har brug for et nyt tag, så du er sikkert gået i gang med at læse om de forskellige tagtyper, som vi primært arbejder med. Du har besluttet dig for et eternit tag men så kommer spørgsmålet, hvad koster eternittag? Du har mulighed for at gøre brug af vores online tagberegner. Den giver dig en idé om, hvad det nye eternittag kommer til at koste. Det er ikke en fast pris, da der kan være flere forskellige faktorer, der spiller ind. Vi kommer dog gerne ud og ser på opgaven og udarbejder et uforpligtende tilbud men fast prisgaranti. Det betyder, at du ikke får en regning, der er langt dyrere end den oprindeligt lød på. Der kommer altså ingen grimme overraskelser og vores priser er blandt markedets absolut bedste. Samtidig giver vi kompetent rådgivning under hele processen med vores mange års erfaring på området.

  Mange tænker sikkert sundhedsskadelig asbest, når de hører ordet eternittag. Det er heldigvis mange år siden at man skiftede de farlige asbestfibre ud med cellulosefibre. Holdbarheden er blevet lidt mindre efter man stoppede med at bruge asbest, men til gengæld får man et sundt indeklima. Udover det sunde indeklima er der en lang række fordele ved eternittag. Taget er lavet af miljøvenlige materialer og er vedligeholdelsesfrit. Det modstår angreb fra fugt og svamp og har en brandhæmmende virkning. Eternittagplader er som regel udformet som bølgeplader men kan også fås som flade plader. Eternittag kan fås i flere flotte farver. Ring og lad os få en snak om udskiftning af det gamle tag til ny eternittag.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022