Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  IBF Betontagsten

  Hvis dit tag trænger til at blive skiftet ud med et nyt, så er der mange forskellige tagtyper at vælge imellem. Det kan være lidt svært at tage stilling til hvilken tagtype, der passer til huset, omgivelserne og ikke mindst økonomien, her kan du læse mere om IBF Betontagsten.

  Taget er en væsentlig del af husets udseende og det er derfor vigtigt, at man vælger et nyt tag, der passer til huset. Derudover spiller smag og behag også en stor rolle, når der skal vælges nyt tag. Det er vigtigt, at man også vælger tag med hjertet, da et nyt tag holder i mange år. Man skulle nødig blive træt af at se på det efter et par år. Hvis økonomien er en vigtig faktor og man ved, at man ikke har råd til at skifte tag bare fordi, der kommer et nyt smart tag på markedet, så skal man naturligvis vælge et tag med lang levetid. Her kan vi klart anbefale IBF betontagsten. Kvaliteten og holdbarheden er helt i top og derfor ydes der også hele 30 års produktgaranti. For at garantien gælder, er det en forudsætning, at man har fulgt den gældende oplægningsvejledning og at taget er håndværksmæssigt korrekt lagt op. Derudover skal man også have sørget for vedligeholdelse af taget efter, at det er lagt op.

   

  IBF Vingeprofil

  IBF betontagsten er fremstillet i gennemfarvet beton. De er behandlet med et acrylat materiale på oversiden, som både er med til at give den smukke farve samtidig med, at det modvirker mos og algedannelser. IBF betontagsten fås i flere flotte farver og modeller. For eksempel kan vi nævne IBF Vinge Økonomi. Det er en model, som er magen til den klassiske vingeprofil, som har været populær i flere årtier. Den eneste forskel er, at IBF Vinge Økonomi er i dobbelt bredde. Det betyder, at oplægningstiden forkortes en del og der kommer færre samlinger. Hvis du synes bedre om et betontag med ekstra blank overflade, så skal du vælge IBF Vinge Økonomi Plus. Det kan fås i samme farver men med en blankere overflade.

  Med IBF betontagsten får du et godt og solidt produkt. Med 40 år på bagen kan vi forsikre, at kvaliteten altid er i top. Ved bestilling af IBF betontagsten kan du få et garantibevis på dine tagsten. Det er din sikkerhed for, at taget er i orden. Hvis du har besluttet dig for at købe et nyt betontag, så skal vi lige sikre os, at tagkonstruktionen kan bære det, da det betegnes som et tungt tag. Har du i forvejen haft et tungt tag liggende, så er tagkonstruktionen sikkert allerede i stand til at klare vægten. Men er det gamle tag for eksempel et ståltag, så skal vi have forstærket tagkonstruktionen, før vi lægger et nyt betontag. Er du i tvivl, kan du trygt henvende dig til os for hjælp. Vi har mange års erfaring og yder altid saglig og professionel rådgivning. Vores priser er konkurrencedygtige og vi udarbejder altid et uforpligtende tilbud med prisgaranti. Det vil sige, at du kender den nøjagtige pris, inden vi går i gang med opgaven og der kommer ingen uforudsete ekstra omkostninger.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022