Icopal Decra

Der er mange tage, der er ved at forfalde. Måske ønsker du bare at pifte huset op. Uanset hvad årsagen er, vil vi anbefale et Icopal decra tag. Icopal er en dansk virksomhed, som er Europas førende leverandør af blandt andet tagløsninger. Decra tag har været produceret i mere end 25 år. Det giver en stor erfaring på området og derfor er Icopal også sikker på at kvaliteten på deres decra tag er i orden. Derfor tilbyder de 30 års produktgaranti.

Der er flere forskellige modeller i decra serien og de fås i mange flotte farver. Fælles for alle slags decra tag er, at de er ydert robuste. Decra pladerne er bygget op omkring en stålkerne, som sikrer lang levetid men også en farveægthed, som du ikke ser ved andre tagmaterialer. Selvom kvaliteten er i top, er et decra tag en af de billigste tagløsninger, du kan vælge. Der er ikke den store prisforskel på selve materialet. Derimod sparer man arbejdstimer, når man lægger et decra tag. Grunden er, at tagpladerne er lette og derfor nemme at arbejde med. Det forkorter arbejds- og oplægningstiden. Derudover kan de lette plader som regel lægges ovenpå det eksisterende tag og vi kan bruge det gamle tag som undertag. Det sparer også både timer og penge, da vi ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk.

Vi står selvfølgelig klar med råd og vejledning både før, under og efter tagarbejdet. Det er din sikkerhed for kvalitet. Ring for et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Læs mere om Icopal her

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar