Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Icopal Quadro

  Quadro er Icopals nyeste skud på stammen. Der er tale om et robust ståltag, der virkelig har udseendet med sig. Det giver boligen et stort ansigtsløft med tagets enkelhed og et patenteret design i hele fem forskellige farver. Det æstetiske look kan være med til at få husets værdi til at stige, hvis man er i gang med at renovere det gamle hus. Quadro fra Isopal anvendes endvidere ofte på nybyggeri, da dette ståltag er kraftigere end normale ståltage. Selv ved blæst med orkan styrke er der ingen påvirkning på grund af den helt unikke styrke i dette nye ståltag. Det modstår desuden det hårde danske klima med store temperatursvingninger samt blandt andet regn, sne. Isopal quadro har en lang levetid på trods af det hårde klima. Derfor ydes der også hele 30 års produktgaranti på dette ståltag. Icopal yder en langt bedre garanti end købeloven foreskriver. Skulle der mod forventning ske en gennemtæring af tagpladerne indenfor garantiperioden, vil man få nye plader og/eller tilbehør udskiftet eller repareret. Derudover vil arbejdslønnen også være dækket af garantien. Dette gælder dog kun hvis taget er monteret korrekt efter Isopals henvisninger.

   

  Ligesom andre ståltage vejer det nye quadro ståltag heller ikke ret meget. Det betyder, at det i de fleste tilfælde er muligt at lægge det nye quadro tag direkte ovenpå det gamle tag. Det er heller ikke nødvendigt med et undertag, som man normalt ser ved de tunge tagtyper såsom tegl og skifer. På grund af den lave vægt, kan Icopals quadro tag monteres på hældningstage helt ned til 15 grader. Det er en vigtig faktor at huske, når man skal ud og vælge nyt tag til huset. Nogle typer tag kan nemlig ikke monteres på et tag med meget lav hældning. Den lave vægt på denne tagtype gør, at oplægningen kommer til at foregå meget hurtigere og nemmere end ved eksempelvis et tegltag, som er meget tungt. Det vil sige, at der kan spares penge på arbejdslønnen i forhold til en tung tagtype, da oplægningstiden bliver kortere.

   

  Det kan være svært at vælge mellem de fem flotte farver på Icopal quadro pladerne. Det er derfor muligt at bestille en farveprøve af quadro, som man kan lægge på sit tag. Det kan give en fornemmelse af hvordan taget vil komme til at se ud med netop den farve. Det er jo vigtigt, at man finder den farve, som man synes bedst om og som passer bedst til huset og de omgivelser, der er. Det er en stor beslutning at vælge et nyt tag til huset. Derfor kan det være en god idé at søge noget professionel hjælp og rådgivning fra kompetente fagfolk. Vi hjælper dig gerne igennem hele processen, så vi tilbyder gode råd og vejledning både før, under og efter projektet. Desuden kan man søge inspiration og se billeder af de forskellige tagtyper, så man eventuelt kan få en idé om, hvad det er, man ønsker sig.

  Inden vi går i gang med en opgave, laver vi altid et uforpligtende tilbud. så kontakt os på tlf: 20 40 25 60 eller send en mail på: info@sorensvaerke.dk

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022