Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Isolering 2013

  Der er rigtig god økonomi i at sørge for at få isoleret sit hus ordentligt. Uanset hvilken energikilde du har til opvarmning af dit hus, så stiger energipriserne hele tiden. Derfor kan du for forholdsvis få penge til isolering hurtigt spare mindst 20-30% på energiregningen.

  Er du i tvivl om, hvor dit hus trænger til isolering, er det en god idé at investere i en termografering af dit hus. Her får du nemlig at vide, hvor huset mangler isolering og der bliver lavet beregninger på, hvor meget du sparer ved at isolere de forskellige steder. Det er et rigtig godt udgangspunkt, når du tænker på at få huset isoleret. Du kan også prøve vores online isoleringsberegner.

  Er du i tvivl og har brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

  Uanset om det er hulmuren eller loftet der skal isoleres, kan vi med vores udstyr komme til alle steder. Isoleringen bliver sprøjtet ind og det sparer en masse tid og dermed sparer du en masse penge. Derfor er vi konkurrencedygtige med vores priser.

  Vi dækker Odense og resten af Fyn. Der er ingen grund til at vente. Brug lidt penge på isolering af dit hus og mærk forskellen med det samme. Udover at du sparer penge på din energiregning, så skåner du samtidig miljøet ved en effektiv isolering af dit hus. En stor del af forureningen og vores CO2 udslip stammer fra varmeproduktionen. Så når du sparer på opvarmningen, så forurener du også mindre.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022