Menu

Efterisolering

Efterisolering af et hus er en opgave for specialister. Sjuskes der med arbejdet, eller besidder man ikke de fornødne kundskaber om efterisolering af hus, så er arbejdet og dermed pengene ofte spildt, og man har i værste fald blot fået skabt nogle kuldebroer, som det måske netop var præcis det, som skulle isoleres bort.

Hos Tømrermester Søren Sværke Aps går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi besidder desuden alle de kundskaber og al den erfaring, som skal til for at udføre en kvalitetssikker efterisolering af loft, tag eller skunk.
Så uanset om det drejer sig om tagisolering, loftsisolering, gulvisolering eller hulmur isolering, så er Tømrermester Søren Sværke det helt rigtige valg. Vi klarer alle former for efterisolerings opgaver på hele Fyn, og vi gør det til priser, hvor alle kan være med.

Rådgivning om efterisolering

Vi ser det som en af vores primære opgaver at kunne rådgive dig som kunde på bedst mulige måde, og det gør vi for, at du skal være klædt bedst muligt på til at vælge den løsning, som bedst modsvarer dine forventninger, både hvad angår kvaliteten af arbejdet, prisen og valg af materialer.
Desuden tilbyder vi altid et uforpligtende tilbud på alle efterisolerings opgaver, store som små, hvor vi opfatter gode råd og rådgivning som en naturlig del af tilbudsprocessen.

Efterisolering af hus – hvor og hvordan?

Generelt kan man sige, at alle huse der er bygget før 1977 og som ikke tidligere har været efterisoleret, er i kraftig behov for en nøje gennemgang med henblik på efterisolering. Først i 1977 kom der en egentlig lovgivning vedr. isolering af hus, inden da var alt mere eller mindre overladt til tilfældighederne.

Der er virkelig mange penge at spare på varmekontoen med en grundig efterisolering af jeres hus, og vi er jer gerne behjælpelige, dels med at få lavet en grundlæggende termografisk undersøgelse af huset, en undersøgelse som ubarmhjertigt afslører alle isoleringsmæssige brister i huset. Herefter giver vi jer gerne et uforpligtende tilbud på efterisolering af huset, specificeret og prioriteret med hensyn til, hvad der betaler sig bedst at komme i gang med hurtigst muligt. Vi rådgiver og vejleder selvfølgelig også og er i det hele taget med som styrmand gennem hele processen.

Årets håndværker

Kåret til årets Tagdækker 2022

Byg garanti

Efterisolering pris

Hvor det bedst kan betale sig at efterisolere, er vanskeligt at udtale sig om på forhånd, uden først at have gennemgået isoleringen af jeres hus. Udover en visuel inspektion af det nuværende isoleringsniveau af huset, kan vi også tilbyde at få lavet en komplet termografi undersøgelse. En sådan udføres af en energikonsulent med et varmefølsomt kamera. Optagelserne afslører meget præcist, hvor i huset der slipper varme ud, og hvor der siver kulde ind. Ud fra resultaterne kan vi rådgive om, hvor der bør efterisoleres i huset.

Men områder som hulmur isolering, loftsisoleringen, vinduer osv. er områder, som meget ofte koster dyre varmekroner, og hvor man ved en beskeden investering kan spare mange penge. Alt dette og mere til rådgiver vi gerne om hos Tømrermester Søren Sværke. Vi er specialister når det gælder efterisolering af huse og erhvervsbygninger i Odense og på hele Fyn. Kvalitetsarbejde til tiden og til faste lave priser. Hos os er ingen efterisolerings opgave for stor og ingen for lille.

Kontakt os på tlf: 20 40 25 60

Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
Årets håndværkerKåret til årets
tagdækker 2022