Menu

Loftisolering

Loftisolering – det lyder simpelt – men tag ikke tage fejl af, at udførelsen iblandt kan være en ganske kompliceret sag. Loftisolering er af allerstørste vigtighed, såfremt man ønsker at spare på varmeudgifterne og samtidig sikre et godt og sundt indeklima. Det er dog langt fra alle husejere, der kender til vigtigheden af en effektiv loftisolering, og endnu færre har kendskab til, hvordan man får udført loftisolering. De fleste ved selvfølgelig, at deres loft er isoleret, men er ofte uvidende om den eksisterende loftisolering er tilstrækkelig. En del loftisoleringer af ældre dato er ikke af lige så god en kvalitet, som de nye, der udføres nu til dags. Der er ligeledes stor risiko for, at en ældre loftisolering kan være årsag til kuldebroer, så varmen føres ud af huset, og kulden kan komme ind, hvilket mange mennesker har oplevet om vinteren.

Tømrermester Søren Sværke har mange års erfaring med loftsisolering. En komplet isolering af jeres loft vil være medvirkende til at skabe et meget sundere indeklima samt mindske jeres varmeudgifter ganske betragteligt – og så er det tillige til stor gavn for vores belastede miljø.

Loftsisolering på Fyn

Et af vore specialer er loftisolering, og vi kommer i hele Odense og på Fyn. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på isolering af loftet i Jeres hus. I kan forvente kvalitetsarbejde, der er afsluttes til aftalt tid. Og desuden tilbyder vi nogle af branchens laveste priser på isoleringsopgaver. Kontakt os idag, og få vurdering af, hvad det vil koste at få isoleret loftet i Jeres hus.

Årets håndværker

Kåret til årets Tagdækker 2022

Byg garanti

Besparelser ved loftisolering

Besparelserne ved efterisolering og loftisolering er som oftest så store, at investeringen er tjent hjem indenfor meget få år. Derudover giver det et bedre indeklima, samt spare miljøet for unødig CO2 udslip.

Kontakt Søren Sværke ApS, så fortæller vi gerne mere om, hvordan det hele går for sig. Husk, at vi aldrig er længere borte end en enkelt telefonsamtale.

Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
Årets håndværkerKåret til årets
tagdækker 2022