Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Isoleringstjek

  Med et isoleringstjek kan du finde ud af, hvor mange penge du kan spare i løbet af kort tid på varmeregningen.

  Energipriserne går kun en vej og det er op. Det vil sige, at det bliver stadig dyrere at varme sit hus op. Der er ingen grund til at fyre for gråspurvene, så det er en god idé at få lavet et isoleringstjek på sit hus. Selvom du mener at huset er isoleret, er det alligevel en god idé at få lavet et isoleringstjek. Det kan jo være at isoleringen er faldet sammen med årene, så det ikke længere yder den isolering, som man regner med. I sådan et tilfælde vil vi anbefale en efterisolering.

  Der er også stadig huse af ældre dato, der slet ikke er isoleret. Vi tilbyder isolering af hele huset og der er mindst 20-30% at spare årligt på energiregningen. Der er ikke andre investeringer, hvor du mærker effekten så hurtigt. Når først huset er ordentligt isoleret, sparer man penge uden at røre en finger. Tilmed er et isoleringstjek ganske gratis. Ring i dag på TLF 20 40 25 60 eller udfyld formularen herunder, og vi vender tilbage hurtigst muligt og finder en tid til et isoleringstjek.

  Udover at man kan sparer rigtig mange penge ved at få isoleret sit hus tilstrækkeligt, så skåner man også miljøet. En af de største syndere i den danske forurening er udslippet af CO2. Ved at sørge for at isoleringen af sit hus er i orden, sparer man på varmen. Jo mindre varmeproduktion desto mindre CO2-udslip. Så mens det luner i pengepungen kan man med god samvittighed sige, at man også passer på den jord, vi alle lever på.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022