IsoPearl Hulmursisolering

Bor du i et hus, der er bygget før 1950 og rammes du hver måned af en skyhøj energiregning? Det kan skyldes, at dit hus har hulmure, der ikke er isoleret. Så er det på tide at overveje, om du skal have isoleret disse. For når du ikke isolerer dine hulmure, så slipper varmen ud og du får svært ved at varme dit hus ordentligt op, uden at du får en kæmpe regning.

Men dette problem kan du imødekomme med IsoPearl hulmursisolering. Her kan du vælge imellem

  1. EPS flamingo granulat, som vi oftest benytter, når der er tale om huse, hvor hulmuren er meget smal eller et ældre hus, hvor murene kan være fugtige. EPS granulat er også en rigtig god løsning, hvis der er tale om et rum, der befinder sig under jordniveau.
  2. Hvis dit hus ikke er som ovenstående, så foreslår vi, at du benytter papirganulat. Papirgranulat er en rigtig god og billig løsning, som længe er blevet benyttet i blandt andet USA og Tyskland. Ofte tror folk, at papirgranulat er et dårligt materiale til isolering, da det er papir, og derfor vil brænde hurtigt. Men det er ikke tilfældet, da papirgranulatet bliver behandlet, og derfor brænder langsommere end eksempelvis glasuld. Derudover behandler man også papirulden med boresalte, så der ikke kan gå råd i det. Boresaltene gør også, at skadedyr ikke kan bo i ulden, da deres hud udtørrer, og de derfor ikke kan opholde sig i hulmurene.

Når du isolerer dine hulmure, hvad enten det er med EPS eller papirgranulat, så opnår du ikke bare en stor besparelse på din energiregning. Du vil også kunne mærke en stor forandring i dit indeklima, så hulmursisolering er godt både for dit hjem og din pengepung. Desuden vil du efter at have isoleret med IsoPearl kunne opleve en væsentlig reduktion i støjgener udefra.

Der er altså mange gode grunde til at vælge papirgranulatløsningen eller EPS fra IsoPearl til isolering af dine hulmure. Du får en lavere varmeregning, men du vil også få et hus, der er mere energirigtigt. Læs mere om hulmursisolering her

 

Når du vælger IsoPearl har vi to forskellige varianter at tilbyde: Grey eller White. Når du vælger Isopearl Grey, så er granulatet tilsat grafit, og dermed opnås der en ca. 20% bedre isoleringsevne med denne frem for IsoPearl White. Når du arbejder med IsoPearl produkter undgår du endvidere støvgener, og da der er ikke nogle syntetiske stoffer i granulatet, risikerer du ikke kløe og irritation, når du arbejder med det, eller i nærheden af isoleringsmaterialet.

Alt i alt er der mange fordele ved at få dit hus efterisoleret, så du i vintermånederne kan nyde et dejligt varmt og lunt hjem uden at skulle tænke på varmeregningen. Og hos IsoPearl står vi altid klar til at rådgive dig om, hvilke muligheder, der er, og hvilken type isolering, der passer bedst til dit hjem, så vi sammen kan opnå det bedste resultat for dit hus.

Kontakt os her, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på isolering

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar