Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Isover Isolering

  Hvis du ønsker at spare penge på varmeregningen, er det en god idé at tjekke isoleringen i dit hus. Hvis der slet ikke er nogen former for isolering i huset, vil der være en meget mærkbar besparelse på varmeregningen allerede kort tid efter, at du har fået isoleret. Der vil også være penge at spare, selvom der er isoleret i forvejen. Ved at efterisolere med Isover loftisolering, vil du stadig kunne mærke det på varmeregningen, som tager et dyk nedad. Det er altså en rigtig god investering, at du sørger for at isolere dit hus optimalt, i stedet for at fyre for gråspurvene.

  Trænger hele huset til at blive isoleret eller efterisoleret, kan det være en stor udskrivning lige på en gang. Hvis du ønsker at få foretaget isoleringen i etaper, vil det være en meget god idé at starte med at få loftet isoleret. Årsagen er, at varmen stiger til vejrs. Derfor vil det største varmetab være at finde på loftet. Det betyder altså, at det bedst kan betale sig at starte med at isolere loftet. Med en isover loftisolering, kan du spare mange penge på varmeregningen. Penge som er sjovere at bruge på mange andre ting.

  Du kan sagtens selv stå for isoleringen af dit loft, hvis du har mod på det. Der kan dog være meget forskel på, hvordan tagkonstruktionen er og på, hvor nemt det er at komme til. Hvis det er et stort åbent loftrum, er det lige til at gå til og her kan du med fordel bruge Isover ruller eller formstykker til at isolere med. Hvis der derimod er tale om et udnyttet tagrum, så er der ikke ret meget plads og derfor bliver projektet straks lidt mere omfattende. Her vil det nemmeste være at anvende isoleringsgranulat. Det kan du dog ikke selv arbejde med, da det kræver en professionel isolatør. Det er derfor vigtigt, at du finder ud af, hvordan loftet ser ud og derudfra tager en beslutning om, om det skal være et gør-det-selv projekt med isover ruller, eller om det kræver en professionel isolatør, der kan blæse isoleringsgranulatet direkte ind, hvor det skal være.

  Det er muligt at lave en beregning af den besparelse, som du kan opnå ved at få isoleret, inden du går i gang med projektet. På isovers hjemmeside finder du en spareberegner. Her kan du nemt finde ud af, hvor stor en besparelse, som du kan forvente ved at isolere. Det er penge, som du sparer hvert år. Efter et par år, vil investeringen være tjent hjem og derefter giver det en besparelse, som du kan stoppe direkte i din egen lomme – skattefrit. Det kan altså godt betale sig at bruge lidt tid på at gå din bolig efter i sømmene. Ud over den årlige besparelse, opnår du desuden at husets værdi stiger. Det kan være en vigtig faktor, hvis du overvejer at sælge. Det er mere attraktivt for en mulig køber at vælge et hus, der er godt isoleret, idét huset har et lavt varmeforbrug. Desuden stiger husets sundhedstilstand også efter en isolering.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022